Mercur în Leu, de astăzi, 19 iulie. Horoscop: Iată ce aduce pentru fiecare zodie - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay
foto pixabay
Mercur își face astăzi intrarea în Leu și va sta sub acest semn zodiacal până în 4 august 2022. Iată ce aduce pentru fiecare zodie.

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei de 19 iulie la DCNews și DCNewsTV. Emisiunea va fi sub cel mai important aspect al zilei: intrarea lui Mercur în semnul zodiacal al Leului. Află ce aduc astrele astăzi pentru fiecare zodie, de la ora 09:00. 

”Mercur intră în Leu pe 19 iulie unde va sta până pe 4 august și va aduce pentru fiecare semn zodiacal o lecție a încrederii. S-ar putea ca aceasta să nu fie tocmai plăcută, mai ales că se va petrece și un careu cu Marte în Taur, opoziția cu Saturn și un careu cu Uranus și Nodul Nord.

Mercur ne ajută să ne construim propria încredere prin ceea ce spunem, prin ceea ce învățăm, prin ceea ce gândim, spune astrologul Daniela Simulescu. De multe ori, Mercur se vede și prin tot ce ține de mimică, de gesturi. E momentul în care să stăm mai drepți, să ne purtăm diferit. Dacă avem o diplomă, un talent, bine ar fi să îl scoatem în față. Falsa modestie nu e sănătoasă, este extrem de toxică. Nu îți trebuie mult, îți trebuie un bob de încredere care să fie în tine, nu în ceilalți și prin care să-ți poți schimba viața în bine!

Previziuni pentru toate zodiile cu Mercur în Leu

Berbec/ Ascendent în Berbec

Lecția încrederii în propriile pasiuni

Mercur aduce lecția încrederii în casa a 5-a. În momentul în care mergi la o întâlnire cu o persoană, ar fi bine să îi spui despre tine, ce știi să faci, cine ești. Bucură-te de propria persoană. „Mie îmi place asta, acestea sunt pasiunile mele”. Lecția încrederii este regăsită și în zona amoroasă, unde poți reînvia romantismul. Chiar și în relația cu copiii este bine să fii mai încrezător, mai jucăuș, poți face foarte multe declarații de dragoste în această perioadă. 

Taur/ Ascendent în Taur

Încredere în relația pe care dorești să o ai cu familia

Ai nevoie de încredere în relația cu familia ta, în felul în care te arăți lor. Nu e cazul să te mai stresezi, nu e cazul ca ei să te mai vadă ca un copil, nu e momentul să îți mai ascunzi talentele și credințele de ei. E posibil, totodată, să cauți o casă nouă, să dorești să te muți. Dar de data aceasta îți cauți ceva mai potrivit ție, mai în strânsă conexiune cu tot ceea ce ești tu. Îndrăznește să ceri ceea ce vrei de la noul spațiu. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Încrederea în propriile tale cuvinte

Mercur va tranzita casa a 3-a, trebuie să spui și despre tine lucruri, nu doar să vorbești despre ceilalți. Ești mai bun vorbitor, ai niște calități oratorice extraordinare, profită de ele. Poate că scrii poezii, proză, exprimă-te creativ, profită de talentele tale, împarte ceea ce ai vizualizat cu restul lumii, cine știe poți deveni o sursă de inspirație la rândul tău. Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel