Mercur în Fecioară din 4 august. Previziuni tari pentru Gemeni, Rac, Leu, Berbec, Taur, Balanță, Scorpion. Sfat prețios pentru Săgetător
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 03 aug 2022, 23:51
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Daniela Simulescu, astrolog, revine cu noi previziuni, în contextul în care Mercur, planeta comunicării și a gândirii, își începe pe 4 august tranzitul prin Fecioară, unde va sta până pe 27 august.

Mercur intră în Fecioară pe data de 4 august. „Planeta comunicării intră în cel de-al doilea domiciliu al său. Vom deveni cu toții profesori de matematică, logică și economie. Ne vom măsura bine cuvintele. Și vom fi preocupați de optimizare, eficientizare și disciplină”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Vei fi mai implicat în discuțiile de la serviciu și vei căuta să înțelegi tot ce se spune. În plus, vei deveni mai pragmatic și practic. 

Taur

G Ad:

Este o zi bună pentru a începe să te gândești mai mult la nevoile tale, decât ale celorlalți. Și să cauți claritate într-o privință. 

Gemeni

Mercur schimbă semnul, deci te vei resimți. Mai ales dacă ai de luat unele hotărâri. Te temi prea mult din orice. Cum ar fi să reduci frica la jumătate?

Rac

Mercur te va provoca să îți folosești și alte părți din vocabular. Și chiar vei acorda o atenție sporită conversațiilor, atât acasă, cât și la serviciu. 

Leu

Discuțiile despre bani sunt binevenite. Fie că este vorba de veniturile tale, fie că este vorba de o negociere pentru locul de muncă. 

Fecioară

Mercur vine în vizită cu multe idei bune, dar și cu un surplus de superficialitate. Multe vei gândi sau spune, mai puține vei face. 

Balanță

Te vei gândi prea mult la trecut. Amintirile nu sunt ceva concret, deci nu te poți baza pe acestea așa cum ți-ai dori. 

Scorpion

Vei discuta în mod deschis despre planurile tale pentru viitorul apropiat. Vei vedea că vei primi mult sprijin de la cunoscuți. 

Săgetător

Șefii vor fi nemulțumiți orice ai face. Deci nu este despre a le face lor pe plac, ci despre a-ți îmbunătăți constant modul de lucru. 

Capricorn

Câteodată este bine să te gândești la obiective și atât. Poate îți faci un plan solid, și abia pe urmă începi să și pui în practică. 

Vărsător

Preocupările financiare vor fi la ordinea zilei. Ți-ar face bine să discuți despre cu partenerul sau cu oamenii cei mai apropiați. 

Pești

Nu neglija cerințele partenerului! De fapt, recomandabil ar fi să fii mai implicat în discuțiile cu acesta. Vei avea doar de câștigat!

 

 

Lună Plină în Vărsător pe 12 august

 

Lună Plină în Vărsător de pe data de 12 august va fi în vizorul lui Saturn și în „șuturile” lui Uranus. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Acești nativi vor fi nevoiți să se detașeze de o situație care le-a îngrădit libertatea personală sau să se rupă de oameni care nu le mai aduc nimic bun și îi țin permanent în trecut, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

 

„Suntem în sezonul Leului, trecem de la acalmia, blândețea Racului la nevoia de distracție a Leului. Gândiți-vă până pe 23 august, cât va sta Soarele acolo, trăim cu adevărat, adică abia acum începe vacanța din punct de vedere astrologic, să spunem. Toate acestea pentru că Soarele în Leu predispune la foarte multă creativitate, la foarte multă veselie, la iubire, la bucurie, la romantism, la nevoia de a te simți tânăr din nou, la nevoia de a ajunge mai târziu acasă, de a te mai distra cu prietenii. Perioada vine și cu puțin de extravaganță și cu puțină vanitate, dar vine și cu nevoia de a străluci. Poate să fie prin îmbrăcăminte, prin modul în care vă arătați lumii, modul în care vă aranjați sau prin proiectele pe care le realizați, indiferent că sunt la serviciu sau în cadrul familiei. Sunt foarte multe lucruri pe care le-am putea face până pe data de 23 august, când Soarele intră în Fecioară și deja o să ne organizăm, o să putem face curățenie de toamnă, când trebuie să ne întoarcem la serviciu, când încep copiii școala, deci aveți o lună când o să puteți să vă bucurați de viață”, a transmis astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro