Mercur în Berbec, ultima săptămână. Cum vor fi influențate zodiile la final de tranzit
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Mercur va ieși din Berbec pe data de 15 mai.

În astrologie, Mercur reprezintă mintea și vocea. Guvernează modul în care noi înțelegem lumea și locul nostru în ea. Este planeta comunicării, a gândirii, a învățării, a inteligenței și a schimbului de informații.

Berbecul este guvernat de Marte, planeta războiului, și este arhetipul primăverii, al prospețimii, al curajului, al energiei, al agresivității și al furiei.

Când Mercur tranzitează semnul Berbecului, nu mai stăm să gândim și să procesăm. Facem declarații rapide. Spunem ce ne deranjează fără filtru. Nu ne abținem, ci comunicăm fără rețineri. Ne susținem drepturile, luptăm, aducem idei și soluții chiar dacă nu se implementează. Cu Mercur în Berbec nu dăm înapoi de a la face reproșuri și de la a pune limite. Chiar dacă ni se reproșează faptul că nu gândim înainte de a spune ceva, noi nu vrem să acceptăm că greșim.

Resursa acestui tranzit este curajul în comunicare, iar vulnerabilitatea este faptul că vom fi mai tendențioși în discurs.

Mercur a retrogradat în primul semn al zodiacului între 2 și 25 aprilie. În acea perioadă, cu siguranță, că au fost situații destul de frustrante, în care răbdarea ne-a fost testată și cuvintele răstălmăcite. Și să nu uităm de veșnicele probleme ale retrogradării: probleme în comunicare, blocaj în trafic, tot felul de încurcături.

De obicei, când o planetă se apropie de ieșirea dintr-un semn, are obiceiul de a face unele ravagii de dragul de a compensa. Ca și cum vrea să lase unele amintiri puternice

Așa că, până pe 15 mai, vă invităm să aveți în vedere faptul că va trebui să oferiți explicații sau să vă abțineți mai des în cadrul unor discuții.

Mercur în Berbec îi ajută pe cei introvertiți, dar îi zăpăcește pe cei extroverți.

Citește continuarea pe ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel