Menajera lui Răzvan Ciobanu: Schimba codul de la ușă tot timpul. Îmi dădea mesaje noaptea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ciobanu
Ciobanu
Menajera lui Răzvan Ciobanu face niște mărturisiri șocante cu privire la casa în care locuia regretatul designer.

"Am lucrat la el cam nouă luni, maxim 10 luni, apoi a rămas sora mea. Mergeam o dată eu, o dată ea, ea a rămas mai mult. Eu am născut şi mi-a fost mai greu. Anul trecut am început să lucrez. Şi la birou şi la el unde stătea cu chirie. Voia să se mute de acolo. Nu mai voia să audă de persoana cu care a fost. Ne tot întreba de culori, cum să facă. 

Făcea curăţenie acasă la birou şi unde stătea cu chirie. M-am supărat o dată pe el, am mers la el acasă atunci când s-a operat, am bătut în uşă: nu-i uit acea privire cu faţa în jos. a zis: măi, Ioana, mi-a fost ruşine, de-aia nu te-am sunat. Era un om cu foarte mult bun simţ. (...) Avea foarte multă îmbrăcăminte, încălţăminte cutii întregi. Făcea planuri să mergem să vedem apartamentul de sus, să îi spunem ce culori să dea", a spus menajera lui Răzvan Ciobanu.

'Schimba codul de la ușă tot timpul'


Totodată, menajera susține că regretatul designer schimba mereu codul de securitate de la ușă.

"Schimba codul de la uşă tot timpul. Îmi dădea mesaj noaptea cu celălalt cod. I-am zis că m-a înnebunit cu codurile. Nu îmi spunea de ce şi cum. Ultima dată l-a schimbat când am mers eu. Erau momente când chiar nu avea bani şi ni se făcea milă de el", a adăugat femeia.

Vezi și: Menajera lui Răzvan Ciobanu, primele declarații: Știu că se droga. Dispărea și apoi venea cu ...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel