Meme Stoica își pune cenușă în cap după ce a acuzat inclusiv sistemul VAR la CFR Cluj - Rapid
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
meme stoica_28218000
meme stoica_28218000
În minutul 90+4, centralul Sebastian Colțescu a consultat sistemul VAR și, după trei minute, a acordat penalty în favoarea Rapidului. Albu a executat, iar Bălgrădean a parat și și-a păstrat poarta intactă. 

Apoi, au fost discuții privind poziția goalkeeper-ului de la CFR Cluj în momentul șutului jucătorului rapidist.

Regulamentul prevede ca, în cazul unui penalty, portarul să aibă cel puțin un picior pe linia porții în momentul în care executantul atinge mingea.

Digi Sport amintește că inițial, MM Stoica a contestat decizia brigăzii de arbitri, susținând vehement că Bălgrădean nu a respectat prevederile regulamentului și lovitura de pedeapsă trebuia repetată. Acesta a crezut că portarul este obligat să fie cu ambele picioare pe linia porții în momentul șutului de la punctul cu var.

La câteva ore distanță, managerul general al FCSB-ului a revenit și și-a cerut scuze oficialilor de la meciul din Gruia.

”Ni s-a spus că s-a schimbat regulamentul referitor la poziționarea portarului când se execută loviturile de pedeapsă.

Înțeleg că, dacă sezonul trecut portarul era obligat să aibă un singur picior pe linia porții, din sezonul ăsta este obligat să aibă un singur picior pe linia porții.

Am fost ironic mai sus. Deci schimbarea e ceva de genul 360°. Prin urmare, dacă Bălgrădean a făcut ce trebuie aseară, îmi prezint scuze arbitrilor de la meciul CFR - Rapid. Eu înțelesesem altceva”, a scris MM Stoica pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel