Membru AUR, prins cu gloanţe la intrarea în Parlament. Nu e primul incident. Acum doi ani, un alt membru AUR a fost prins cu droguri
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursă foto: Parlamentul României - Camera Deputaților
Sursă foto: Parlamentul României - Camera Deputaților
O colaboratoare AUR a fost oprită la intrarea în Parlament, după ce au fost descoperite asupra ei patru cartuşe. Nu este, însă, primul incident de acest tip în care sunt implicaţi cei de la AUR. În 2021, un membru AUR a fost prins în Parlament cu droguri la el. 

O colaboratoare a AUR a fost oprită, marţi, la intrarea în Palatul Parlamentului, după ce reprezentanţii SPP au descoperit, la controlul de la poarta de acces, patru cartuşe.

AUR cere instituţiilor abilitate "o expertiză tehnică prin care să clarifice condiţia tehnică a obiectelor în discuţie".

"Totodată, cerem autorităţilor organizarea unei conferinţe de presă, în cel mai scurt timp, în care să lămurească deplin acest subiect", se menţionează în comunicatul AUR.

Potrivit unor surse din Poliţie, femeia implicată în incident a afirmat că muniţia reprezintă suveniruri de la o tragere. Acestea par, la prima vedere, capete trase, fără încărcătură.

Membru AUR, prins cu cannabis în Parlament în 2021

Un angajat din legislativ a fost prins la intrarea în Parlament cu un pliculeț cu masă vegetală, posibil cannabis. Cei de la SPP au chemat Poliția să-l percheziționeze după ce au observat, la controlul de securitate, un 'obiect dreptunghilar, suspect'. Totul s-a întâmplat pe 26 august 2021.

La controlul corporal, s-a găsit un pliculeț ce conținea o masă vegetală. Suspiciunile celor de la SPP au fost că bărbatul avea asupra sa cannabis, în cantitate de aproximativ două grame. 

Polițiștii de la Secția 17 l-au condus la sediu. Pliculețul a fost confiscat și trimis la laborator. 

Surse din cadrul anchetei, citate de Antena3, spun că bărbatul respectiv încerca să intre în Senat cu un pliculeț de cannabis. 

Liderul AUR, George Simion, a transmis atunci că "Așteptăm desfășurarea anchetei și apoi ne vom pronunța. Cu siguranța domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastra pentru prim-ministru.

Domnul Gheorgheosu e membru AUR, lucra in departamentul de comunicare și a fost purtătorul de cuvânt la congresul din Ianuarie 2020".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel