Urmărește emisiunea live
Melodie folk celebră, folosită într-un clip electoral. Alexandru Andrieş, vehement: Inacceptabil! Încalcă legea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Folk
Folk
Cunoscutul folk-ist Alexandru Andrieş a reacţionat vehement, după ce o parte din melodia sa "Ce oraş frumos" a fost folosită într-un clip electoral. Acesta îl acuze pe candidatul PNL la primăria Tulcea că încalcă legea drepturilor de autor. 

Candidatul PNL la primăria municipiului Tulcea, Ştefan Ilie, este acuzat că a folosit într-un clip electoral un fragment din melodia "Ce oraş frumos", a lui Alexandru Andrieş, fără acordul cântăreţului.

Alexandru Andrieş, vehement: Încalcă legea

"Am aflat că domnul Ștefan Ilie și-a permis să folosească într-un clip electoral un fragment din cântecul meu CE ORAȘ FRUMOS. Trebuie să subliniez că a făcut acest lucru fără a avea acordul meu, și că de principiu nu doresc ca melodiile mele să fie folosite în scopuri electorale sub nici o formă.

Îi atrag atenția domnului Ștefan Ilie că doresc să scoată imediat cântecul meu CE ORAȘ FRUMOS din respectivul clip electoral. Din câte știu eu, încă funcționează în România legea dreptului de autor și mi se pare inacceptabil ca cineva care candidează la o funcție oficială să-și facă campanie încălcând legea.

P.S.: Şi-n plus, e și cântată foarte prost melodia - hihihi!!!", a transmis Alexandru Andrieş. 

Iată melodia originală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel