FOTO Melania Trump, singură în Kenya. De ce surprize a avut parte
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Pui de elefant şi safari, în programul vizitei Melaniei Trump în Kenya.

Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a hrănit vineri mai mulţi pui de elefant cu biberonul şi a mers într-un scurt safari în Kenya, în cadrul celei de-a treia etape a turneului său african, în care nu este acompaniată de soţul său, preşedintele Donald Trump, informează AFP.

Afişând o atitudine destinsă şi surâzătoare, fostul manechin în vârstă de 48 de ani a vizitat rezervaţia David Sheldrick Wildlife Trust (DSWT), celebră pentru dezvoltarea unei metode care permite creşterea elefanţilor orfani din Kenya.

Purtând o pălărie safari de culoare albă, Melania Trump s-a urcat apoi într-o maşină de teren şi a pornit într-o călătorie de descoperire a faunei sălbatice din parcul naţional din Nairobi. Vizita primei doamne în capitala Kenyei va continua în timpul după-amiezei cu o vizită la un orfelinat şi un spectacol de teatru.

Turneul său, consacrat în principal cauzei copiilor în cadrul campaniei 'Be Best' (Fii cel mai bun!), a început marţi în Ghana, unde Prima Doamnă a vizitat un spital de copii şi un fost fort pentru sclavi, înainte de porni spre Malawi.

Turneu fără incidente

Preşedintele american Donald Trump a salutat joi, de la Casa Albă, printr-un mesaj pe Twitter, turneul fără incidente al soţiei sale în Africa, în contrast cu agitaţia de la Washington, unde sunt în plină desfăşurare procedura de confirmare la Curtea Supremă a controversatului judecător Brett Kavanaugh, acuzat de abuzuri sexuale, şi campania pentru alegerile de la jumătate de mandat. Vizita Melaniei Trump în Africa nu a mobilizat însă mulţimea şi nu a stârnit un adevărat entuziasm.

Cu toate acestea, Kenya, ţara natală a tatălui fostului preşedinte american Barack Obama, este una dintre ţările în care imaginea Statelor Unite şi a preşedintelui Donald Trump este printre cele mai favorabile din lume, potrivit unui studiu recent realizat de centrul de cercetare Pew Research. Sondajul arată că 70% dinte kenyeni au o percepţie pozitivă asupra Statelor Unite, iar 56% dintre aceştia au încredere în Donald Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel