Meghan Markle va susține un discurs... scump. Participanții plătesc și 5.000 de dolari pe un loc, iar fosta actriță ar putea încasa milioane
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursa foto Facebok Familia Regala
Sursa foto Facebok Familia Regala
Meghan Markle va susține un discurs în cadrul unei serate care are ca scop susținerea femeilor aflate în dificultate.

Meghan Markle urmează să vorbească despre „puterea femeilor” la o cină exclusivistă din SUA luna viitoare, a fost anunțat de reprezentanții cuplului regal. Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, locuiește în prezent în conacul de 14 milioane de dolari din California, alături de Prințul Harry, după ce s-a retras din rolul activ de membru al Familiei Regale. Aceasta va fi intervievată pe scenă în timpul evenimentului numit „Puterea femeilor: o seară cu Meghan.”

Ducesa va urca pe scenă alături de rabinul Sandy Sasso, prima femeie rabin hirotonită de mișcarea Iudaismului Reconstrucționist, la evenimentul, care are loc la Hotelul Marriot Downtown din Indianapolis, Indiana, pe 29 noiembrie. Biletele pentru eveniment costă 5.000 de dolari per masă, iar orice fotografie sau înregistrare fiind interzisă.

Nu se știe cât de mult va fi plătită Meghan pentru apariție, totuși experții în PR au prezis anterior că ar putea câștiga până la 1 milion de lire sterline per discurs.

Agenția care îi reprezintă pe Duci are numai nume celebre la nivel mondial

Descrierea online a evenimentului detaliază: „Women’s Fund este mândru să-i ureze bun venit lui Meghan, Ducesa de Sussex, la Indianapolis. Ducesa este o mamă, feministă și campioană a drepturilor omului. Ea este o susținătoare pentru femei și fete și demonstrează asta prin proiecte umanitare și de afaceri.”

Evenimentul a fost organizat de Women’s Fund of Central Indiana - o organizație non-profit care ajută femeile locale care se confruntă cu dificultăți sau dezavantaje. Ducesa calcă pe urmele altor celebrități cu apariția sa, inclusiv fosta primă doamnă Michelle Obama. 

În 2020, Ducele și Ducesa de Sussex s-au alăturat Agenției Harry Walker din New York, care îi reprezintă pe Obama și pe Clinton. Expertul în PR Mark Borkowski a declarat pentru Daily Mail că perechea își va îmbunătăți imaginea. Ei intenționează să fie disponibili pentru discuții despre probleme sociale, inclusiv justiția rasială, egalitatea de gen, mediul înconjurător și sănătatea mintală, potrivit LA Times.

”Sunt surprins că nu au făcut asta mai devreme. Va fi unul dintre marii generatori de venituri pentru ei” , a adăugat Borkowski. Agenția Harry Walker are clienți celebri, mulți dintre ei prieteni ai Ducelui și Ducesei, inclusiv prietena ecologistă a Prințului Harry, Jane Goodall și prezentatoarea Oprah Winfrey. Printre altele se numără cea mai bună prietenă a lui Meghan, Serena Williams, și actorul Tyler Perry, în al cărui conac din Beverly Hills, în valoare de 18 milioane de dolari, locuiesc cei doi.

Vestea celei mai recente apariții a lui Meghan vine în timp ce ea se confruntă cu reacții pe fondul participării ei la emisiunea de divertisment Deal or No Deal, despre care a afirmat că „a redus-o la o pipiță.”

Meghan Markle, rochii de mii de euro. Cât costă ținutele pe care le-a purtat Ducesa de Sussex la ultimul interviu

Meghan Markle a optat pentru niște vestimentații destul de scumpe în cel mai recent interviu al său, acordat revistei Variety. Ducesa de Sussex a purtat o rochie Carolina Herrera de 2.990 de dolari, o rochie cocktail de la Jason Wu, la un preț de peste 5.000 de dolari, și o rochie Galvan de 1.560 de dolari, pentru ședința foto, scrie Daily Mail.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, și-a deschis sufletul pentru una dintre revistele ei preferate din SUA, în articolul publicat astăzi, alături de un interviu video, în care Meghan Markle a vorbit despre toate, de la dragostea soțului ei pentru fast-food-ul american până la durerea ei din cauza morții Reginei. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel