Data actualizării:
Data publicării:

Meghan Markle spune că a suferit abuzuri "odioase" și "crude" în timp ce era însărcinată: Mi se pare crud. De ce ai face așa ceva?

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Ducesa de Sussex a dezvăluit că a primit abuzuri "pline de ură" în timp ce era însărcinată cu ambii ei copii.  

Participând la un panel la conferința SXSW din Texas pentru a marca Ziua Internațională a Femeii, Meghan a fost întrebată cum a făcut față "toxicității nesfârșite" din mediul online.

Ducesa a spus că "pentru bunăstarea mea" "păstrează acum distanța" față de rețelele de socializare, dar a adăugat că a suferit "cea mai mare parte a bullying-ului și a abuzurilor pe care le trăiam" în timp ce era însărcinată atât cu Archie, cât și cu Lilibet.

Cu Prințul Harry așezat în primul rând al conferinței, Meghan a spus: "Te gândești la asta și trebuie să-ți dai seama cu adevărat de ce oamenii ar fi atât de odioși. Mi se pare crud. De ce ai face așa ceva?”. 

"Și cu siguranță atunci când ești însărcinată sau ca mame știm că este un moment atât de tandru și sacru", a mai spus Meghan.

Meghan a explicat cum la vârsta de 11 ani a făcut campanie pentru a obține schimbarea unei reclame sexiste

Ea a adăugat: "Ai putea să cedezi sau aproape să cedezi la cât de dureros este acest lucru. Sau poate pentru că am fost însărcinată, instinctul de mamă intră în funcțiune și te face să faci tot ce poți pentru a-ți proteja copilul și, în consecință, să te protejezi și pe tine."

Prințul Archie s-a născut în mai 2019, în timp ce prințesa Lilibet s-a născut în California, în iunie 2021, după ce soții Sussex s-au mutat în SUA.

Descrisă de organizatorii evenimentului ca fiind o "femeie lider vizionar", Meghan a făcut parte dintr-un grup de discuții din care a făcut parte și actrița Brooke Shields, în vârstă de 58 de ani.

După ce a explicat cum, la vârsta de 11 ani, a făcut campanie pentru a obține schimbarea unei reclame sexiste, Meghan a spus: "Vocea voastră nu este mică, trebuie doar să fie auzită".

Aceasta a adăugat: "Eram doar o fetiță de 11 ani cu un creion și o hârtie - dar asta arată că, dacă știi că este ceva greșit și îți folosești vocea pentru a susține ceea ce este corect, asta chiar ajunge și rezonează cu oamenii."

Amintindu-și de rolul ei principal din filmul Pretty Baby din 1978, Shields a glumit în replică: "Acesta este unul dintre modurile în care suntem diferite - când aveam 11 ani jucam rolul unei prostituate", conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel