Meghan Markle şi-a lansat un podcast cu discuții 'intime şi sincere'. Serena Williams, prima invitată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Meghan Markle şi-a lansat un podcast cu discuții 'intime şi sincere'. Serena Williams, prima invitată - Foto Agerpres
Meghan Markle şi-a lansat un podcast cu discuții 'intime şi sincere'. Serena Williams, prima invitată - Foto Agerpres
Fosta actriţă americană Meghan Markle, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, şi-a lansat marţi un podcast care va deconstrui stereotipurile despre femei, având-o drept primă invitată pe superstarul tenisului Serena Williams, transmite AFP. 

Cele 12 episoade ale podcastului, intitulat 'Archetypes' - un nume care-l evocă pe fiul ei, Archie, dar şi organizaţia pe care a lansat-o împreună cu soţul ei, 'Archewell' - vor fi conversaţii 'intime şi sincere' între ducesa de Sussex şi invitaţii ei, potrivit prezentării emisiunii pe Spotify.

Nebună', 'divă', 'isterică': 'Acestea sunt cuvinte pe care le auzi foarte des în mass-media, online, în case (...). 'Vom ajunge la originea acestor cuvinte şi vom înţelege de ce ele continuă să fie folosite' pentru a le combate mai bine, a declarat Meghan Markle, care va discuta, de asemenea, 'cu experţi şi istorici', potrivit Spotify.

În primul episod, Meghan Markle şi Serena Williams, care sunt prietene şi originare din Los Angeles, vorbesc, printre altele, despre ambiţie şi despre sensul diferit pe care îl poate avea cuvântul atunci când este aplicat unei femei.

'Nici măcar nu-mi amintesc să fi simţit personal conotaţia negativă din spatele cuvântului ambiţios până când am început să mă întâlnesc cu soţul meu'

'Nici măcar nu-mi amintesc să fi simţit personal conotaţia negativă din spatele cuvântului ambiţios până când am început să mă întâlnesc cu soţul meu', a declarat Meghan Markle, făcând aluzie la Prinţul Harry, care îşi face o scurtă apariţie la începutul emisiunii. 'Şi se pare că ambiţia este teribilă - pentru o femeie, cel puţin, potrivit unora', continuă ea.

Serena Williams a anunţat la începutul lunii august că se va retrage de pe terenurile de tenis după 25 de ani de carieră şi 23 de titluri de Grand Slam, precizând că vrea să se 'concentreze pe rolul său de mamă' şi pe 'obiectivele sale pe plan spiritual'.

Ducele şi ducesa de Sussex au renunţat şi ei la viaţa regală din Marea Britanie în 2020, mutându-se în California, unde locuiesc acum cu cei doi copii ai lor într-un cartier ultra-bogat. De la sosirea în SUA, cei doi au încheiat mai multe colaborări, inclusiv parteneriate profitabile cu Netflix şi Spotify. Prinţul Harry urmează să îşi publice memoriile până la sfârşitul anului, scrie Agerpres.

Citește și - Ducii de Sussex, Harry şi Meghan, vor vizita Marea Britanie în septembrie. A scăpat ducesa de temeri?

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, vor ajunge din nou în Marea Britanie, în luna septembrie. 

"Ducele şi ducesa de Sussex sunt încântaţi să anunţe că vor vizita mai multe organizaţii caritabile apropiate de inima lor în luna septembrie", a transmis un purtător de cuvânt al cuplului regal, conform CNN. 

Este de aşteptat ca cei doi să participe la evenimentul One Young World 2022 din Manchester, pe 5 septembrie, dar şi la Jocurile Invictus din Dusseldorf, Germania, pe 6 septembrie. Ulterior, aceştia ar urma să revină în Marea Britanie pentru Premiile WellChild, care vor avea loc pe 8 septembrie. 

Ultima dată, cei doi au fost în Marea Britanie în luna iunie, când au participat la Jubileul de Platină al Reginei. Tot atunci, monarhul şi-a cunoscut şi nepoata, Lilibet. 

Cu toate astea, cei doi nu au fost invitaţi alături de regina Elisabeta a II-a în balconul regal de la Palatul Buckingham. 

Harry şi Meghan s-au separat de familia regală în 2020, când s-au mutat în SUA. 

Meghan se teme că va fi ademenită din nou în Marea Britanie după vizita de la Balmoral

O persoană din interiorul Casei Regale susține că Meghan Markle se teme că o altă călătorie în Marea Britanie i-ar putea stârni prințului Harry dorul de casă. Regina i-a oferit oportunitatea nepotului său, Prințul Harry, și soției sale, Meghan Markle, să se alăture în vacanța anuală la Balmoral, în Highlands. O sursă de la Balmoral a declarat pentru revista Closer că invitația este „dulce-amăruie” pentru cei din familia Sussex: ”Pe de o parte, îi alimentează încrederea ei și a lui Harry că sunt încă o parte importantă din familie. Dar, după atât de mult timp, (Meghan n.r.) se teme că Harry va fi ademenit înapoi și va vrea să se întoarcă în Marea Britanie.”

Sursa a continuat spunând că Meghan este îngrijorată ”cu privire la modul în care aceste vizite îl pot trage înapoi acasă” și ”după atât de mult timp plecat, se teme că Harry va fi ademenit și vrea să se întoarcă în Marea Britanie”, transmite The Sun. Se pare că prințul Harry vrea să ”petreacă cât mai mult timp cu bunica lui, cât mai poate”.

Sursa a adăugat: ”Deci această ofertă este o mare problemă pentru el și cu siguranță o va accepta cu brațele deschise”. Vezi articolul complet aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel