Meghan Markle, rochie mireasă. Răzvan Ciobanu: Este incredibil!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle, rochie mireasă.   Creatorul de modă român Răzvan Ciobanu a comentat, la Antena 3, rochia de mireasă a lui Meghan Markle. 

Meghan Markle, rochie mireasă. ”Este rochia perfectă. Îmi place cum este tăiată, materialul din care este făcută, structura rochiei arată impecabil, iar ea arată impecabil în această rochie. Mă bucur că avem o rochie pe măsura unei nunți regale. Avem parte de o mireasă impecabilă. Perfecțiunea este abia acum. Mi se pare că suntem într-o altă epocă. E o rochie făcută de o casă franceză, cu tradiție și foarte veche, dar acum director este un designer englez. E tradiție, cu ceva valori.  A ales un designer britanic. Ca si designer, încerc de foarte mult timp să-mi conving clientele că rochia de mireasă trebuie să fie simplă. S-a depus efort pe fiecare detaliu. Am apreciat cum și-a făcut machiajul. Este incredibil. Știa că vor fi toți cu ochii pe ea și a ales să nu-și acopere nicio imperfecțiune. I se văd toate imperfecțiunile, arată ca și cum ar fi total nefardată. Voalul este superb, mă refer la modul în care a fost lucrat, foarte diafan. Ne uităm la cusăturile rochiei, la decolteu, cum a reușit designerul să fie cusut.” a comentat Răzvan Ciobanu, la Antena 3. 

Meghan Markle, rochie mireasă. Actriţa americană Meghan Markle a ales o rochie Givenchy, cu mâneci lungi, pentru nunta sa de sâmbătă cu prinţul Harry, o rochie creată de designerul britanic Clare Waight Keller. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel