Meghan Markle, logodnica Prințului Harry, botez în SECRET
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Meghan Markle, logodnica prințului Harry al Marii Britanii, a fost botezată în rit anglican.

Ceremonia a avut loc în secret și a fost oficiată de arhiepiscopul de Canterbury, nunta celor doi va avea loc în luna mai și botezul în rit anglican nu era obligatoriu pentru căsătoria religioasă.

Însă Meghan a spus, când s-a anunțat logodna, anul trecut, că din respect pentru regina Elisabeta a II-a, dorește să treacă la credința anglicană, informează TVR.

Meghan Markle provine dintr-un mediu divers, în privința credinței; tatăl este episcopal, iar mama protestantă. După divorțul părinților, Meghan a studiat la un liceu catolic, iar fostul ei soț, producător de televiziune, este evreu.

[citeste si]

Pentru nuntă, Meghan a renunțat la cariera sa, deoarece odată cu încheierea sezonului șapte al filmului Suits în care aceasta juca, Meghan a anunțat că se retrage din această lume. Însă, acesta este doar începutul. A fi membru al Casei Regale presupune respectarea unui anume protocol, a unei conduite morale și chiar vestimentare, relatează unica.ro.

Meghan Markle nu va mai putea interacționa cu fanii la același nivel la care a făcut-o până acum, fotografiile, selfie-urile, și autografele nu vor mai fi la ordinea zilei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel