Data publicării:

Meghan Markle, gafă la un eveniment regal. Povestea bijuteriilor "pătate cu sânge"

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Meghan Markle va primi despăgubiri de 1 liră sterlină de la editorul unui tabloid britanic / Foto: Instagram Dᴜᴋᴇ Aɴᴅ Dᴜᴄʜᴇss Oғ Sᴜssᴇx
Meghan Markle va primi despăgubiri de 1 liră sterlină de la editorul unui tabloid britanic / Foto: Instagram Dᴜᴋᴇ Aɴᴅ Dᴜᴄʜᴇss Oғ Sᴜssᴇx
Care e povestea bijuteriilor "pătate cu sânge" purtate de Meghan Markle la un eveniment regal oficial. 

Pe vremea când Prințul Harry și Meghan Markle făceau încă parte din Familia Regală, actrița a purtat la un eveniment oficial bijuterii "pătate cu sânge". 

Mai exact, fiind o mare iubitoare de bijuterii, Ducesa de Sussex a purtat la un eveniment regal o pereche de cercei cu diamante pe care i-a primit cadou de la prinţul moştenitor al regatului Arabiei Saudite, cel care a fost acuzat că a ordonat asasinarea unui jurnalist american. 

Soția Prințului Harry a purtat cerceii la o cină de stat în Fiji, în timpul turneului regal pe care l-au avut în Australia şi Pacific, în anul 2018.

La acea vreme, a declarat că bijuteriile sunt, de fapt, împrumutate.

Michael Eisner, directorul operațional al Democrației pentru lumea arabă, a declarat că cerceii au fost "cumpărați cu bani din sânge" de prințul moștenitor Mohammed bin Salman și că a fost "descumpănit" că ducesa nu știa că regatul saudit este legat de asasinarea de înaltă calitate a lui Khashoggi.

Ce au spus avocații lui Meghan Markle

Ei bine, această cină a avut loc la trei săptămâni după ce a apărut informaţia legată de acel asasinat, iar Meghan este acuzată că a încercat să inducă în eroare opinia publică legat de provenienţa opulentelor bijuterii, lăsând să se înţeleagă că sunt împrumutate.

În acest context, se ridică întrebarea dacă Meghan Markle a fost conștientă de gestul său sau a fost doar o victimă a împrejurărilor.

Cu toate acestea, avocații ei au insistat asupra faptului că, la acea vreme, Meghan nu era conștientă de speculațiile pe scară largă conform cărora familia regală saudită era probabil în spatele uciderii jurnalistului Washington Post.

Ce arată protocolul regal

Cadourile de la șefii de stat străini sunt considerate oficial proprietate a Coroanei, conform protocolului regal.

Cu toate acestea, cadourile de nuntă oferite regale seniori nu sunt „împrumutate” și, în schimb, destinatarul le poate menține până la moartea lor.

Cerceii cu diamante au fost un cadou de la prințul moștenitor Mohammed bin Salman la doar trei săptămâni după ce ar fi ordonat moartea jurnalistului Jamal Khashoggi, scrie The Sun

La trei zile după cina din Fiji, pe 20 octombrie, Arabia Saudită a recunoscut că oficialii ambasadei sale din Istanbul au fost responsabili pentru moartea lui Khashoggi, care a provocat condamnarea la nivel mondial.

Care e diferența majoră dintre Kate Middleton și Meghan Markle. Experții au scos totul la iveală

 

De-a lungul timpului au apărut o mulțime de zvonuri despre relația tensionată dintre Kate Middleton și Meghan Markle, iar mulți le văd pe cele două Ducese într-o adevărată competiție.

Experții regali au scos la iveală câteva detalii incredibile despre soțiile Prinților William și Harry și au spus care este diferența uriașă dintre cele două.

Prințul Charles, furios pe Harry. Primele schimbări pentru Coroană, pedeapsă pentru Archie: Va face tot ce-i stă în putință, le-a comunicat deja Ducilor

Care este diferența dintre Kate Middleton și Meghan Markle?

Ei bine, experții au analizat îndeaproape personalitățile celor două Ducese care se transpun în cele mai mici alegeri. 

Se știe deja că Meghan Markle și Kate Middleton au avut un trecut cu totul diferit, înainte de a-i cunoaște pe Prinți, iar cele două au gusturi complet diferite, inclusiv în ceea ce privește vestimentația. 

Spre deosebire de Meghan Markle, care a renunțat alături de Prințul Harry la statutul de membri seniori ai Casei Regale, Kate Middleton are mai multe reguli de respectat în serviciul Coroanei, dat fiind faptul că odată cu urcarea pe tron a Prințului William, ea va deveni Regină. Astfel, în ceea ce privește vestimentația, ea trebuie să fie mereu atentă la culori, croiul pieselor, lungimea și accesoriile purtate, ceea ce nu am putea spune despre Meghan Markle.

O asemănare între ele însă este faptul că odată intrate în Familia Regală, ambele au devenit rapid modele în modă și au ajutat la epuizarea stocurilor de haine, bijuterii sau pantofi pentru mai multe branduri. 

Mai mult, ambele au fost comparate cu regretata lor soacră, Prințesa Diana, nu numai în privința comportamentului blând și calm, ci și în ceea ce privește implicarea în anumite proiecte caritabile sau din punct de vedere vestimentar.

O revistă cunoscută a publicat un articol în care erau pomenite ocaziile cu care Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana, în timp ce Meghan Markle a fost apreciată tot pentru același motiv. Cu toate acestea, există o diferență în alegerile lor și în felul în care au decis acestea să pună totul în practică.

Ce spun experții. "Nu au același destin"

 

"Kate va fi, la un moment dat, soţia Regelui. Ele două nu au acelaşi destin. Una va deveni Regină, adică soţia Regelui, aşadar presiunea este mult mai mare în privinţa ei. Cred că există un anumit tipar pentru cineva în poziţia ei, anumite reguli care trebuie respectate, dar Kate este cât se poate de originală, aşadar nu este o problemă, lucrurile se pot adapta felului ei de-a fi.

Sunt foarte diferite… Are fiecare stilul ei, ceea ce este un lucru deja asumat. Nu vreau să spun că Kate nu este modernă. Este şi ea cât se poate de modernă, dar poate mai clasică, atemporală. Au stiluri diferite, ce-i drept, ceea ce este foarte bine, pentru că nimeni nu vrea să le compare la nesfârşit, nu-i aşa?", a declarat designerul Béatrice de Montille, potrivit Insider.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel