Medvedev îl numește „bunic disperat” pe Biden, după ce acesta și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Dmitri Medvedev a comentat recentul anunț al președintelui Joe Biden de a candida la alegerile din SUA din 2024.

Fostul președinte al Rusiei, Dmitri Medvedev, l-a numit pe Joe Biden „bunic disperat” după ce președintele Statelor Unite și-a lansat oficial campania pentru realegere în 2024, scrie Al Jazeera.

„În locul armatei SUA, aș crea imediat o valiză falsă cu coduri nucleare false în cazul în care va câștiga, pentru a evita consecințele ireparabile”, a spus Medvedev, potrivit agenției de presă de stat ruse RIA.

De când a izbucnit războiul Rusiei în Ucraina, guvernul lui Biden a jucat un rol cheie în sprijinirea Kievului și denunțarea acțiunilor Rusiei.

Într-un discurs în Polonia la începutul acestui an, el a spus că „războiul din Ucraina nu va fi niciodată o victorie pentru Rusia”.

Președintele în exercițiu al SUA, Joe Biden, și-a anunțat candidatura pentru un al doilea mandat. În campania din 2024, Biden l-ar putea întâlni din nou pe Donald Trump.

De asemenea, Joe Biden a ales-o ca şefă de campanie pe Julie Chávez Rodríguez, nepoata istoricului activist pentru drepturile civile, ale femeilor, lucrătorilor şi ale hispano-americanilor, César Chávez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel