Medvedev, după ce ucrainenii au respins armistițiul de Crăciun: Au refuzat mâna milei creștine. Porcii nu au credință
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Dmitri Medvedev susține că Ucraina a refuzat „mâna milei creștine“ prin respingerea armistițiului propus de Federația Rusă.

Dmitri Medvedev, șef adjunct al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, consideră că Kievul, refuzând armistițiul de Crăciun propus de Moscova, a respins „mâna milei creștine”, conform TASS.

Cu toate acestea, a adăugat el, situația convine armatei ruse pentru că astfel „există mai puține probleme și mai puțină viclenie”.

„Mâna milei creștine a fost întinsă ucrainenilor pentru marea sărbătoare. Liderii lor au respins-o. Cred că majoritatea militarilor noștri care participă la operațiunea militară specială (n.r. războiul declanșat de Rusia în Ucraina) au oftat ușurați când au auzit refuzul de încetare a focului de Crăciun. Mai puține probleme și mai puțină viclenie”, a scris Medvedev pe Telegram.

Medvedev a remarcat că i-a părut rău pentru oamenii care au pierdut ocazia de a merge la biserică.

„Dar porcii nu au credință și nici sentimente de recunoștință. Ei înțeleg doar forța brută”, a mai spus el.

Potrivit șefului adjunct al Consiliului de Securitate, Kievul se bazează pe „antrenamentul” oferit de către Occident, iar acesta va fi continuat.

Ieri, după o sugestie a patriarhului Kiril al Rusiei, Vladimir Putin a cerut o încetare a focului pe perioada Crăciunului pe stil vechi. Acesta i-a cerut lui Serghei Șoigu, ministrul Apărării de la Kremlin, o întrerupere a focului între 6 ianuarie ora 12:00 și 7 ianuarie ora 23:59. Armistițiul a fost refuzat de Ucraina (citește AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel