Medvedev, delir total: Kievul este doar un oraș rusesc, în care oamenii întotdeauna au gândit și au vorbit în rusă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Medvedev, delir total: Kievul este doar un oraș rusesc, în care oamenii întotdeauna au gândit și au vorbit în rusă / Foto: Kremlin.ru
Medvedev, delir total: Kievul este doar un oraș rusesc, în care oamenii întotdeauna au gândit și au vorbit în rusă / Foto: Kremlin.ru
Dmitri Medvedev susține că Kievul este un oraș rusesc.

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a făcut din nou o serie de afirmații halucinante, spunând că Kievul este "doar un oraș rusesc", scrie TASS.

Medvedev a scris acest lucru pe canalul său Telegram, ca un răspuns la mesajele ucrainenilor care au spus că vor "returna Crimeea".

"În primul rând Kievul este capitala Rusiei Antice. În al doilea rând, Kievul este un mic oraș rusesc mare din cadrul Imperiului Rus. În al treilea rând, Kievul este capitala republicană din cadrul URSS”, a afirmat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse.

În plus, acesta a mai scris că Kievul este "doar un oraș rusesc în care s-a gândit și s-a vorbit întotdeauna în limba rusă"

Nu s-a oprit aici. Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse și-a argumentat afirmațiile, menționând că mesajul lui este "pentru ca totul să fie extrem de clar ce trebuie returnat și cum".

Medvedev lansează din nou amenințări: Rusia nu și-a folosit încă întregul arsenal de arme. Totul la timpul său

Acum câteva zile, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, care a fost președinte al Rusiei între 2008 și 2012 și prim-ministru al Rusiei între 2012 și 2020, a lansat un avertisment sumbru cu privire la invazia Ucrainei de către țară, spunând că încă nu și-a "folosit întregul arsenal de arme", scrie Daily Star.

Medvedev a spus sâmbătă că Rusia își propune să creeze o nouă ordine mondială. Totuși, dintre comentariile lui, împărtășite pe pagina sa Telegram, cele despre armament au fost cele care au atras cel mai mult atenția, declarația sa însemnând că Rusia ar putea folosi mai multe arme mortale în Ucraina.

"Din motive care sunt evidente pentru toți oamenii sensibili, Rusia nu și-a folosit încă întregul arsenal de arme. Nici nu a lovit toate țintele inamice posibile în localități. Totul la timpul său", a spus el, potrivit agenției de presă Tass.

În plus, Medvedev a spus că Rusia își propune să "recupereze pământul rusesc".

"Aș dori să reiterez că Rusia este cea care își protejează cetățenii. Și că această țară este cea care s-a întors și a recuperat deja pământurile rusești, nu invers. Și va continua să-și returneze pământurile" a scris el.

"Rusia, și nu Statele Unite, Marea Britanie sau sumbrul Kiev, sunt cele care construiesc o viitoare ordine mondială", a mai scris acesta, garantând că "o astfel de ordine mondială egală va fi construită".

"Rusia luptă singură împotriva NATO și Occidentului, așa că realizarea oricăror paralele cu trecutul este fie incorectă, fie convențională", a adăugat el.

Comentariile au venit în momentul în care orașul-port ucrainean Herson a fost eliberat de sub controlul pe 12 noiembrie. Un soldat numit Serhii, care a ajutat la eliberarea orașului, a declarat pentru Sky News: "Pentru noi, asta înseamnă că victoria este foarte aproape. Învingem. Am simțit și simțim deja acest gust de victorie. Suntem de neoprit. Moralul și starea lor psihologică sunt foarte scăzute. Calitatea lor este foarte scăzută. Înțeleg că trupele lor mobilizate au fost aici". Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel