Medicul Monica Pop, uimită de ce a găsit la Spitalul Malaxa
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sistemul de sănătate are şi exemple pozitive. Un spital din Bucureşti este lăudat de pacienţi pe reţelele de socializare, datorită personalului, dar şi modului în care arată şi este întreţinut.

În condiţiile în care spitalele din România sunt hulite din cauza mizeriei şi a nepăsăriii angajaţilor, iată că există şi unităţi spitaliceşti unde pacienţii sunt trataţi aşa cum trebuie.

"Spitalul MALAXA, spital model, mândrie pentru sistemul de sănătate! Un eveniment fericit ne-a dat prilejul şi privilegiul de a "cunoaşte" un spital modern, cochet, curat, cu profesionişti desăvârşiţi! Mâini şi suflete de aur! Medici, de la primari la rezidenţi, asistente, infirmiere! Comportament profesional şi uman, impecabil! Oameni cu inimă mare! Toţi! Felicitari din suflet!", a explicat Monica Pop, unul dintre cei mai cunoscuţi medici oftalmologi din România, pe o reţea de socializare. 

Aceasta a ajuns să vadă unitatea spitalicească cu ocazia naşterii nepoţicii şi spune că a fost uimită să vadă dotările şi comportamentul personalului. 

"Nu prea e interesat nimeni să vadă că sunt astfel de spitale, nu? Păcat! Mulţumim cu recunoştinţă doamnelor Prof. Dr. Claudia Mehedinţu, Dr.Raluca Pavelescu-ATI, Dr. Georgeta Pătraşcu, -neo natologie, doamnelor asistente din secţiile de obstetrică (doamna asistentă şefă Vio) şi nou-născuţi! Super-profesionişti, toţi! Curăţenie, căldură, deontologie! Îngrijire la superlativ! Tuturor, gândurile noastre de bine şi recunoştinţă! Spitalul MALAXA, Obstetrică- Ginecologie, ALEGERE PERFECTĂ!", a completat medicul Monica Pop. 

În ultimii doi ani, în spaţiul media au apărut mai multe ştiri privind starea precară a sistemului de sănătate, totul culminând cu anchetele privind infecţiile intraspitaliceşti cu care s-au ales mai mulţi pacienţi ai diverselor spitale din ţară. Iată, însă, că se poate şi mai bine! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel