Medicul Herman Berkovits, amuzat de vaccinarea din Anglia și Franța. Cum explică situația din Israel
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Herman Berkovits
Foto: Herman Berkovits
Medicul român care îl tratează pe premierul israelian Benjamin Netanyahu s-a amuzat de numărul de vaccinuri efectuate în țări precum Anglia sau Franța. 

Medicul Herman Berkovits, celebrul medic de origine română care îl tratează pe premierul israelian Benjamin Netanyahu, a vorbit în direct la DC News, la ”Academia de Sănătate”, despre vaccinarea din Israel și casele de asigurări de sănătate și modul acestora prin care își atrag beneficiarii. 

”Vaccinarea merge într-un ritm foarte bun. Noi avem în Israel acele instituții de asigurare. Fiecare persoană care se naște în Israel este înscrisă la una dintre aceste instituții și va primi tratament. Aceste instituții primesc mult ajutor, iar norocul nostru este că ele sunt foarte bine organizate. Ele dau aceste vaccinuri anti Covid. Vă dați seama că putem să facem vaccinare de 150-200 mii de persoane pe zi. Eu mă uit în Anglia, îmi vine să râd când aud ce se întâmplă în Franța. Au dat 800 - 1000 de vaccinuri, sau ceva de genul acesta, pe când la noi se dădeau într-o singură oră atâtea. Cele patru instituții sunt și într-o continuă concurență. Fiecare dă anumite avantaje. Toate persoanele din Israel sunt înscrise la una dintre aceste instituții”, a declarat medicul Herman Berkovits.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel