Medicul de gardă de la Săpoca, amendat cu 1.000 de lei
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Medicul de gardă de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca a fost amendat. 

Direcția de Sănătate Publică Buzău a amendat medicul de gardă cu 1.000 de lei, pentru că a internat un alt pacient în același pat cu bărbatul care a atacat 13 persoane, omorând cinci, potrivit Mediafax. 

Directorul DSP Buzău, Cristina Ungureanu, a declarat, luni, corespondentului Mediafax, că medicul de gardă a primit o amendă în valoare de 1.000 de lei pentru că a pus doi pacienți într-un pat.

”Luni a fost încheiat procesul verbal. A fost aplicată o sancțiune de 1.000 de lei medicului de gardă pentru nerespectarea structurii spațiale funcționale a compartimentelor în conformitate cu structura aprobată”, a declarat Ungureanu.

Aceasta a mai precizat că s-a dispus, ca măsură, sesizarea comisiei de disciplină care să verifice ce s-a întâmplat în acea noapte, când unul dintre pacienți a atacat 13 persoane, dintre care cinci au murit.

Surse din rândul cadrelor medicale au menționat că bărbatul care a atacat bolnavii cu stativul pentru perfuzii și-a dat acordul în acea seară să fie adus, în patul său, un alt pacient, acesta fiind lucid și cooperant după internare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel