Medicul condamnat pentru malpraxis a pus detectivii pe urmele pacientului. Ce au descoperit aceştia
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Romeo_Libertatea
Romeo_Libertatea

Chirurgul ortoped Romeo Traian Ursu, de la Spitalul "Foișor", condamnat la închisoare cu suspendare și la plata a 500.000 de euro pentru că și-a lăsat paralizat un pacient după o operație, a hotârât să-și demonstreze singur nevinovăția.

De ce News scria în luna noimebrie 2011 despre scandalul de la "Foişor", când avocatul medicului ne-a spus că pacientul care susține că a rămas cu un handicap locomotor nu s-a prezentat în instanță și nici la expertiza solicitată, dar cu toate acestea Curtea de Apel a admis recursul.

”Nu știm în acest moment care este motivarea instanței, dar ce vă pot spune este că suntem șocați de decizie, spunea avocatul Cristian Iordache. Este o hotărâre total nelegală, pentru că partea vătămată nu a fost examinată de o comisie medicală. Raportul de expertiză s-a făcut pe acte aduse de avocații reclamantului.

Văzând că justiţia nu este de partea sa, medicul a angajat o echipă de detectivi pentru a urmări pacientul. Filmările făcute de aceştia dovedesc că pacientul se mișcă fără probleme, ridică greutăți și merge la cumpărături. Imaginile au fost suprinse acum două săptămâni în cartierul Cotroceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel