Medicii i-au AMPUTAT piciorul lui SOV. SRS: Urmare a unei infecții grave. Nu i-au dat permisiunea de a se trata
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sorin Ovidiu Vântu a rămas fără picior, după ce medicii au decis să îl amputeze. Sorin Roșca Stănescu a făcut declarații despre asta.

Milionarul Sorin Ovidiu Vântu trece prin clipe cumplite. Medicii i-au amputat un picior din cauza problemelor de sănătate.

Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu, un bun prieten al omului de afaceri, a vorbit despre acest eveniment, în direct la România TV.

"Nu-mi face niciun fel de plăcere să vorbesc despre starea lui de sănătate pentru că nici lui nu-i face plăcere. A suferit o operație de amputare, nu a întregului picior, la un picior, ca urmare a unei infecții foarte grave pe care a făcut-o în închisoare, în condițiile în care cei de acolo, de la Administrația Penitenciarelor nu i-au dat permisiunea de a se trata. A trecut și printr-o situație mai gravă, s-a aflat și în comă, infecția s-a propagat în întreg organismul. Acum știu că este în afara oricărui pericol, dar a suferit această amputare la unul dintre picioare. Se află în străinătate!", a declarat Sorin Roșca Stănescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel