Medici rezidenți, anunț important. Pot schimba centrul
Data publicării:
Autor: Dana Lascu
WhatsApp
Ministerul Sănătății a anunțat că va organiza în perioada februarie-martie prima sesiune de schimbare a centrelor de pregătire pentru rezidenți din acest an. Depunerea cererilor se poate face la Direcțiile de sănătate publică din centrele universitare în care se solicită continuarea pregătirii până pe 25 februarie.

Conform unui anunț publicat pe site-ul Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București - DSPMB, în situațiile în care numărul solicitărilor depășește numărul de locuri anunțat, cei în cauză pot beneficia de detașări pentru module de pregătire pentru care capacitatea de pregătire nu este depășită.

Rezidenții interesați vor prezenta avizele conducerii universităților de medicină și farmacie din centrele implicate, avizul direcției de sănătate publică și al unui coordonator de program, respectiv director de program în specialitatea în care sunt confirmați, din centrul universitar în care urmează să se pregătească.

Cine poate schimba centrul de specializare, ce locuri sunt și în ce oraș, dar și de ce acte ai nevoie și unde le depui, afli pe DC MEDICAL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel