Meciurile de la Eastbourne, suspendate. Partida Simonei Halep, reprogramată
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Meciurile din turneele de tenis pe iarbă de la Eastbourne (Marea Britanie) au fost suspendate miercuri seara din cauza ploii. Partida dintre Simona Halep și Țvetana Pironkova s-a întrerupt la scorul de 7-6 (6), 2-1 pentru bulgăroaică.

Pironkova (lucky loser), care miercuri a învins-o în turul secund pe Monica Niculescu, scor 6-0, 6-4, avea 40-30 în ghemul al patrulea, la serviciu, în momentul întreruperii jocului, după 61 de minute.

Halep, a doua favorită a turneului, a dominat primul set și a condus cu 3-1, 4-2 și 5-3, a ratat cinci mingi de set la 5-4, apoi setul a ajuns în tie break, unde Halep a avut 6-4, dar a ratat alte două mingi de set și a pierdut cu 6-8.

Primele trei ghemuri ale setului al doilea au însemnat tot atâtea break-uri, Simona arătând nerăbdare în joc și greșind destul de mult.

Tot miercuri, Halep s-a impus cu 3-6, 6-3, 6-2 în fața chinezoaicei Ying-Ying Duan, continuând un meci întrerupt marți, la 2-1 pentru asiatică.

Halep (25 ani, 2 WTA) și Pironkova (29 ani, 149 WTA) s-au înfruntat o singură dată, în 2015, în optimi la Dubai, Simona câștigând cu 6-4, 6-3, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel