Meciurile amicale ale României înainte de EURO. Tricolorii sunt așteptați la Madrid
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Echipa națională a României se pregătește intens pentru Campionatul European din Germania, programat pentru vara acestui an. 

Turneul final apropiindu-se cu pași repezi, naționala română va susține două partide de verificare la începutul lunii iunie, ambele pe teren propriu, pe stadionul Steaua din București, informează Federația Română de Fotbal (FRF).

Primul meci va avea loc pe 4 iunie, când România va întâlni echipa națională a Bulgariei. Apoi, pe 8 iunie, va urma un alt test, de această dată contra echipei naționale din Liechtenstein.

Aceste două partide de verificare sunt ultimele pregătiri pentru echipa condusă de selecționerul Mirel Rădoi înainte de debutul în competiția europeană.

În plus față de aceste meciuri de pregătire, naționala României are programate alte două partide. Primul va avea loc pe 22 martie împotriva Irlandei de Nord, pe Arena Națională din București, urmat de un alt meci patru zile mai târziu, pe 26 martie, împotriva reprezentativei Columbiei, pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid.

De asemenea, pentru perioada turneului final al Campionatului European, echipa României va avea baza de pregătire în orașul Würzburg, un loc aflat în proximitatea a trei orașe-cheie ale competiției: Frankfurt, Munich și Koln. Această alegere a fost determinată nu doar de facilitățile oferite de hotel și stadionul de antrenament, ci și de accesibilitatea către orașele unde se vor desfășura meciurile. Gara din Würzburg dispune de conexiuni feroviare directe către toate cele trei orașe ale grupelor de meciuri, asigurând astfel o logistică optimă pentru deplasările echipei naționale.

Calendarul complet al grupelor pentru Euro 2024 a fost anunțat, iar naționala României va evolua în Grupa E, conform următorului program:

  • 17 iunie: România vs. Play-off B (Munchen, 16:00)
  • 22 iunie: Belgia vs. România (Koln, 22:00)
  • 26 iunie: Slovacia vs. România (Frankfurt, 19:00)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel