Meciul lui Ajax a fost întrerupt. Motivul este absurd
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Află de ce a întrerupt arbitrul meciul dintre Ajax și Utrecht.

Ajax a evoluat pe terenul lui Utrecht în etapa a noua din Eredivisie, formația pentru care a evoluat și românul Mihai Neșu.

În urmă cu aproape o lună, meciul lui Ajax cu Feynoord a fost suspendat, după ce fanii au aruncat cu torțe pe teren și au început să vandalizeze stadionul, fiind nemulțumiți de prestația echipei, care era condusă de rivala sa cu 3-0 în minutul 37. Astăzi, însă, meciul a fost întrerupt pentru un motiv ridicol.

Un pahar de plastic l-a făcut pe arbitru să întrerupă meciul.

Partida dintre Utrecht și Ajax a fost un adevărat ”thriller”. Gazdele aveau 2-0 în minutul 48, iar ”lăncierii” au revenit și au marcat trei goluri în 13 minute. Utrecht, care ocupa ultimul loc înainte de această partidă, nu s-a demoralizat și a dus scorul la 3-3, printr-un gol semnat în minutul 71.

Înainte să se intre în prelungiri, în minutul 89, arbitrul a decis să întrerupă meciul și să trimită jucătorii la vestiare, după ce a observat un pahar de plastic aruncat pe teren. Respectivul pahar se afla în afara terenului de joc, iar niciunul dintre jucătorii celor două echipe nu-l observase.

Meciul a fost reluat, după câteva minute, iar Utrecht a dat lovitura și a înscris golul victoriei în minutul 90, conform digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel