Meciul Grecia-România. Ce spune Gică Hagi despre șansele naționalei
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
gica_hagi-2064347370
gica_hagi-2064347370

Meciul Grecia-România. Gică Hagi – “regele fotbalului” – a spus ceea ce crede despre rezultatul meciului  Grecia-România.

Într-un interviu acordat pentru Romania TV, acesta a spus că este optimist cu privire la meciul naționalei contra Greciei, pe care tricolorii îl vor disputa cu elenii vineri seară. Hagi consideră că dacă fotbaliștii antrenați de Victor Pițurcă vor avea un meci fără greșeală, ei ar putea ajunge la Mondialul din Brazilia.

"Contează mai puţin cum jucăm. Important e să trecem, să fim mai buni ca ei în astea două meciuri, să ne calificăm. Acestea sunt meciurile, sunt ca finale, nu trebuie să faci greşeli, unde o inspiraţie, o execuţie a unui jucător poate face diferenţa. Să dea Domnul să se califice.

Cred că Piţurcă... Cred în el, pentru că e un strateg foarte bun, mai ales pe aceste meciuri. Cu evoluţia şi cu inspiraţia jucătorilor şi cu un moment bun al lor, eu zic că putem trece. Contează şi începutul, dar ultima impresie contează. Ca să iei meciul de acasă, cu siguranţă un stadion plin, entuziasmul şi cu un meci foarte bun, eu zic că putem trece de acest baraj", a precizat "Regele fotbalului” pentru Romania TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel