McLaren de 200.000 de euro, făcut praf pe autostrada Transilvania - FOTO în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
McLaren de 200.000 de euro, făcut praf pe autostrada Transilvania / Foto: Pixabay
McLaren de 200.000 de euro, făcut praf pe autostrada Transilvania / Foto: Pixabay
Un McLaren de 200.000 de euro a fost făcut praf pe autostrada Transilvania. Vezi foto în articol.

Un bolid de lux estimat la 200.000 de euro a a fost implicat într-un grav accident de circulație pe Autostrada Transilvania, între Gilău și Nădășelu, scrie FoaiaTransilvana.ro. Este vorba despre un McLaren care a fost distrus după ce șoferul care îl conducea s-a izbit într-un parapet.

Martorii spun că bolidul avea viteză  mare și că șoferul a pierdut controlul volanului, izbindu-se cu putere de un parapet metalic.

”Avea viteză foarte mare. Afară plouă și nu a mai avut control asupra mașinii. Rezultatul îl puteți vedea. Mașina este praf. Șoferul a coborât singur din mașină.”, -a spus un martor.

”Cârcotașilor, are cauciucuri mai bune decât jumătate din voi… Acvaplanarea și caii putere au făcut-o praf, dar viteza nu a fost mare, ci puterea a împins-o sub parapet.”,  este părerea unui alt martor.

Șofer, încurcat de indicatoare. A rămas cu bolidul blocat chiar în fața unei mașini de poliție

Semnele de circulație din intersecții pot fi extrem de complicate pentru unii conducători auto. Șoferul unui bolid i-a indus în eroare pe ceilalți participanți la trafic, dar și pe polițiști, după ce a rămas blocat în intersecție neștiind în ce direcție să meargă, transmite Realitatea Plus. Ghinionist, șoferul a rămas blocat chiar în fața unei mașini de poliție care mergea în acea zonă.

Neștiind ce să facă, după câteva momente de confuzie, șoferul a virat la stânga, deși era ilegal. Indicatorul din intersecție îi interzicea să meargă în acea direcție, din cauză că depășea linia continuă.

Polițiștii au așteptat să vadă ce decizie ia șoferul, după care l-au tras pe dreapta. Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unui alt participant la trafic și postate ulterior pe rețelele de socializare. vezi imaginile video AICI.

Un șofer s-a chinuit 4 minute să-și parcheze mașina într-o parcare goală

Un videoclip în care un șofer din Botoșani încearcă să-și parcheze mașina a devenit viral pe rețelele de socializare. Incidentul a avut loc în Sibiu și, chiar dacă parcarea era goală, șoferul cu pricina a întâmpinat mari dificultăți în a-și parca mașina corespunzător.

Văzând că acesta nu reușește, o femeie a încercat să-l dirijeze, însă nici ajutorul acestuia nu i-a adus vreun succes în parcarea corectă a mașinii. Vezi imaginile AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel