Mbappe a mărturisit cine sunt oamenii care l-au făcut nefericit la PSG
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
'Nişte lucruri şi nişte oameni m-au făcut nefericit' la Paris Saint-Germain, a zis marţi Kylian Mbappe, care a început sezonul 2023-2024 în afara lotului formației franceze deoarece nu a vrut să-şi exercite opţiunea de a rămâne la club până în anul 2025, scrie AFP. 

Kylian Mbappe a fost exclus din lot înaintea turneului din vara lui 2023 în Japonia şi Coreea de Sud. Mai mult, şefii clubului l-au ameninţat o vreme că nu va evolua deloc în acest sezon, după ce Mbappe a anunţat conducerea că nu vrea să activeze opţiunea care îi permite să rămână la club până în iunie 2025.

'Mi-au spus asta, m-au făcut să înţeleg asta, mi-au vorbit violent', a spus Mbappe înaintea meciului amical Franţa - Luxemburg, care se va desfășura miercuri în oraşul Metz.

'Oamenii care m-au salvat sunt (antrenorul) Luis Enrique şi (directorul sportiv) Luis Campos, fără ei nu aş mai fi pus piciorul niciodată pe teren', a zis el.

În aceste condiţii, starul francez crede faptul că a realizat 'cel mai bun sezon' al său. 'Aud toate criticile' despre sezonul său, a spus Mbappe.

'Cred că sunt cel care îmi analizez cel mai bine performanţele, nu am nicio problemă să las garda jos aici: a fost mai jos decât standardele mele. (...) Dar este sigur că anul viitor nu mă voi mulţumi cu asta', a spus Mbappe.

Mbappe s-a declarat 'eliberat, uşurat', după ce luni a devenit oficial că va juca la Real Madrid. Acesta şi-a cerut scuze pentru că a răspuns numai la întrebări despre naţionala Franţei, nu despre transferul său.

Mbappe a adăugat că 'sunt multe emoţii, dar trebuie să revenim la ceva mai raţional', după ce telenovela transferului său 'a pus în umbră echipa naţională'. 'Toată lumea a avut informaţia, voi fi jucătorul lui Real timp de cel puţin cinci sezoane. Este o plăcere imensă şi un vis devenit realitate. Acesta este clubul la care am visat mereu să fiu. Merg acolo cu multă emoţie şi multă modestie', a explicat căpitanul echipei Franţei.

'Aş vrea să mulţumesc oamenilor care mi-au transmis foarte multe mesaje, care au contribuit direct sau indirect la acest transfer, celor de la Real care au lucrat, în special preşedintelui (Florentino Perez - n. r.), care a avut mereu încredere în mine', a mai spus Mbappe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel