Maximillian Marco Katz, la interviurile DC NEWS, despre minoritatea evreiască din România. Nivelul antisemitismului din țara noastră - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS
Maximillian Marco Katz, directorul Centrului pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului în România, a venit la interviurile DC NEWS.

Maximillian Marco Katz, directorul Centrului pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului (MCA) România, este invitatul jurnalistului Val Vâlcu la interviurile DC NEWS.

Acesta va vorbi în cadrul interviului despre rolul instituției pe care o conduce, dar și despre minoritatea evreiască din România, aflată în scădere în ultimii ani. Totodată, Maximillian Marco Katz, va vorbi și despre nivelul antisemitismului din România, explicând că acesta "este un fenomen care nu are nevoie de evrei" pentru că e transmis de la o generație la alta prin idei preconcepute care sunt "moștenite de la părinți, de la bunici și din literatura care a fost scrisă pe această temă". Directorul MCA a explicat concret cum se manifestă acest fenomen în țara noastră.

Interviul va fi difuzat marți, 25 iunie, ora 14:00 pe DC News, DC News TV și ȘtiriDiaspora - Facebook și Youtube.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel