Maurice Munteanu, după ce i s-a atras atenția că a albit, într-o librărie: Nu cunosc nimic mai vulgar! E penibil
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Maurice Munteanu, juratul de la "Bravo, ai stil!", a avut parte de o replică care l-a scos din sărite, mergând într-o librărie.

"Acum câteva zile am intrat într-o librărie. Știam exact ce vreau, deci nu m-am foit prea mult pe acolo. O doamnă ștergea de praf o veioză sub formă de glob pământesc și îmi spune: "vai de mine ce ați albit!". Tonul era destul de grav, deci m-am prins că doamnei i se părea foarte nasol acest aspect. Probabil ar trebui să mă cănesc negru corb, să îmi umflu fața cu acid hialuronic, să îmi tund barba foarte scurt și să o desenez perfect etc, ca să fie și doamna mulțumită. Că doar apar la televizor și nu se face să arăți la 42 ca la 42.

Lăsând gluma la o parte, nu cunosc nimic mai vulgar decât încercările disperate ale unor cetățeni de a se propune la 50 ca la 18. Aceeași cetățeni au impresia că nu se vede că și-au umblat "discret" la față. Dar se vede din avion și e penibil, mai cu seamă când ei, în pragul pensiei, se văd la liceu. A, și după toate astea, se mai și prelucrează robotic în fotografii. Că ce? Evident, fiecare e liber să-și facă ce vrea. Dar a devenit periculos acest joc de-a tinerețea. Periculos și grotesc", a scris Maurice Munteanu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel