Maturizare pentru o zodie. Un eveniment dă totul peste cap
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 31 oct 2022, 23:41
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Urmează o schimbare importantă pentru o zodie. 

”Pentru voi, eclipsele nu sunt atât de neplăcute, pentru voi, vin cu Doamne ajută! Aveți puterea de a convinge, efectiv de a convinge. Ceres este în semnul vostru și vă preocupați mai mult decât este cazul pentru oricine și orice. Nu zic că nu se pot întâmpla lucruri grave, dar s-ar putea ca îngrijorarea voastră să dăuneze mai mult celor din jur. Nodul Sud în casa a treia, eclipsa care s-a petrecut tot aici, cu următoarea eclipsă care se va petrece pe casa a noua... s-ar putea să vă pierdeți credința în ceva, s-ar putea să se întâmple un eveniment neplăcut, dar din care dobândiți multă înțelepciune. Pentru mulți, vine cu un moment de maturizare la modul: mă preocup de prea multe prostii, îmi pasă de prea multe nimicuri. O să începeți să punctați exact ce contează în viața voastră. Ce vă recomand zilele acestea este să vă rugați, indiferent de ce înseamnă asta pentru voi” a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens, pentru nativii Fecioară, în cadrul horoscopului săptămânal 31 octombrie  - 6 noiembrie 2022. 

Vezi previziunile complete în video: 

Agenda evenimentelor importante din noiembrie

8 NOIEMBRIE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN TAUR

Luna Plină va fi conjunctă cu Uranus, deci este posibil să asistăm la evenimente total neașteptate. Și în opoziție cu tripla Soare-Mercur-Venus în Scorpion. Și toate acestea într-un careu cu Saturn. Parcă omenirea ar vrea să renunțe la obiceiuri vechi, dar parcă trecutul nu o lasă. 

16 NOIEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

După câteva săptămâni în care a parcurs tenebrele Scorpionului, iată că vine vremea în care Venus să zboare. În astrologie, Venus ține de plăcere, feminitate, iubire, bani, sentimente, valori și relații. Iar semnul Săgetătorului este unul filosof, credincios, intelectual, exuberant, aventuros, corect și optimist. Vom iubi optimismul. 

17 NOIEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Vom observa o schimbare serioasă în modul nostru de a comunica. Procesele mentale se vor transforma. Mintea va fi mai activă. Cuvintele vor fi mai pompoase. În discursul nostru, se vor strecura: optimismul exagerat, curiozitatea intruzivă, ideile mărețe, o viziune îndrăzneață, subiecte filosofice. Vom vorbi câte-n lună și în stele despre adevăr.

22 NOIEMBRIE: SOARELE INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

După Venus și Mercur, iată că și Soarele își începe tranzitul în cea de-a noua zodie. Încep pregătirile pentru sărbători, freamătul pentru cumpărarea cadourilor, examenele. De asemenea, inițiem trecerea către iarna astronomică. 

24 NOIEMBRIE: LUNA NOUĂ ÎN SĂGETĂTOR

Evenimentul acesta poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră, indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta, nu mă refer neapărat la apartenența unei religii, ci la credința interioară. Fără ea nu putem face nimic. Avem nevoie de optimism, însă unul cumpătat sau bazat pe date concrete. 

Horoscopul lunii noiembrie pentru Fecioară

Chestiunile administrative importante îți vor da mari bătăi de cap. Întocmirea oricărui act va dura mai mult ca de obicei, va presupune o mulțime de drumuri și discuții interminabile. Surmenarea aceasta trebuie izolată, nu purtată cu tine în sânul familiei. Mintea îți merge de minune, dar poate fi dăunătoare în momentele de odihnă. Dacă ai de susținut prezentări, examene, tot felul de teste, astrele te încurajează și te ajută din plin. Relația cu frații, surorile sau oamenii cei mai apropiați vor trece prin destule suișuri și coborâșuri. S-ar putea să descoperi că devotamentul tău față de unii dintre aceștia este cam exagerat. Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?