Matthew Mode, medic fals. Pacientă: M-a măcelarit. Nasul arăta ca un şniţel bătut pe tocător
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Matteo Politi
Matteo Politi
Una dintre pacientele lui Matthew Mode (Matteo Politi), falsul medic italian, a vorbit despre coșmarul prin care a trecut, după ce s-a lăsat pe mâna "chirurgului".

Femeia a mers la Matteo Politi pentru corectarea unei deviații de sept la nas.

„De un an trăiesc un coșmar, iar când am aflat că m-a operat un medic fără studii am avut un șoc! Soțul meu e o persoană publică și nu vreau să transform totul într-un conflict care să-l afecteze pe el (...) După ce mi-a dat pansamentul jos, nasul meu era într-o stare dezastruoasă (...) Iar atunci arăta exact ca un şniţel pe care l-ai bătut pe tocător. Iar el îmi spunea că intervine vârsta, că am 60 de ani, că apar nişte reacţii ale organismului. Totuşi, dădea nişte explicaţii foarte logice. Te convingea", a declarat femeia într-un interviu pentru Libertatea.

Vezi și:  Matthew Mode, medicul fals. Pacientă mutilată de italian. Medic: Situația, mult mai gravă

"Eşti fericită cu noul tău nas?"

"Am rămas cu această gaură la nas. Mă tot ducea cu vorba, că o să aducă nu ştiu ce gel în ţară şi va rezolva cu o injecţie. M-a plimbat prin mai multe clinici (...) După operaţia la nas, el mă căuta pe mine. Uite, în iunie mă întreba: eşti fericită cu noul tău nas? Pe mine m-a bufnit râsul atunci, nu mi-l văzusem încă. Eram încă pansată, m-a ţinut o lună de zile așa, n-am ştiut nimic. Când mi l-a dat jos am făcut un atac de panică, a trebuit să stau întinsă pe pat (...)

Când mi-am văzut nasul, după ce el m-a debandajat, şi-am văzut că era, pur şi simplu, măcelărit, adică era carne vie, am făcut un atac puternic de panică şi eu le fac cu blocaj verbal şi locomotor. Am început să merg la psihiatru, că nu dormeam noaptea. De când m-a operat, am avut o stare de agitaţie şi de stres permanent. Dar e vina mea", a spus pacienta medicului fals.

Vezi și:  Matthew Mode, medicul fals. Ovidiu Bălan, ipoteză șoc: De ce chirurg? Nu cumva îi trebuie sânge?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel