Mats Wilander, la picioarele Simonei Halep. Declarații superbe
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mats Wilander, deţinătorul a șapte turnee de Grand Slam la simplu, a fost încântat de prestaţia Simonei Halep.

"Simona Halep a meritat victoria şi chiar a jucat senzaţional în această semifinală. Simona a crescut enorm față de anul trecut. Este mult mai agresivă şi observ că acum stă mult mai bine pshic în momentele grele. În mod sigur, vom avea o finală foarte disputată, dar este foarte important să vedem cât de repede se va recupera Halep", a spus Wilander, la Eurosport.

O să fie și mai puternică

"Dacă Simona se va recupera bine, iar problemele de la gleznă nu îi vor mai da bătăi de cap, atunci în finală o să fie şi mai puternică deoarece a facut în Australia un turneu foarte bun", a declarat Mats Wilander.

[citeste si]

"Antrenorul lui Halep a lucrat mult în ultimul timp cu eleva lui la agresivitate, s-a văzut perfect la Australian Open. În finala de la Roland Garros, Simona a jucat foarte defensiv, iar lucrul acesta a făcut ca ea să nu câștige marele trofeu. În această semifinală ambele jucătoare au dat tot ce au avut mai bun din ele, dar Halep a fost aproape tot meciul peste Kerber. (...) Simona de acum nu este Simona Halep de anul trecut", a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel