Măsuri Covid-19. Sancțiuni de peste 1.700.000 lei, în 24 de ore
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 12 apr, 16:36
WhatsApp
Imagine de fsHH de la Pixabay
Peste 6.000 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în urma verificărilor efectuate în ultimele 24 de ore cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

În ultimele 24 de ore, polițiștii și reprezentanții celorlalte autorități cu atribuții în domeniu au continuat acțiunile de verificare a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, arată un comunicat al IGPR. 

Astfel, peste 4.700 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, cadre ISU, polițiști locali, reprezentanți ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Transporturilor și ai autorităților publice locale, au desfășurat 891 de acțiuni de verificare, la nivel național.

Au fost efectuate 84.741 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicțiilor impuse.

În urma acțiunilor punctuale de control, au fost aplicate 6.398 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.738.260 de lei.

„Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

Recomandăm oamenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19.”, precizează IGPR. 

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro