Mașini de lux furate din Portugalia, găsite în Vama Petea. Cine era la volan
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Două mașini de lux au fost găsite de polițiștii de frontieră de la Petea.

Două mașini de lux au fost găsite de polițiștii de frontieră de la Petea. Mașinile avea numere false de înmatriculare și fuseseră date în urmărire de autoritățile din Portugalia. Este vorba despre un Audi și un BMW, conduse de doi cetățeni germani care voiau să intre în România. 

„În data de 11.03.2021, în jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, s-au prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, doi cetăţeni germani care conduceau unul un autoturism marca Audi, iar celălalt un autoturism marca BMW, ambele înmatriculate în Germania. Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au constatat că plăcuţele de înmatriculare ale celor două autoturisme sunt false. În urma verificărilor în bazele de date, acestea figurau ca fiind înmatriculate în Germania, însa aveau eliberate plăcuţe de înmatriculare temporare cu drept de circulaţie doar pe teritoriul Germaniei.” se precizează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că cele două autoturisme figurează ca fiind semnalate “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de către autorităţile din Portugalia. Cele două autoturisme, în valoare de 120.000 lei, respectiv 240.000 lei, a fost indisponibilizate la sediul instituţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel