Maşină veche de aproape un secol, adusă la RAR. Cum arată - FOTO în articol
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook RAR
Facebook RAR
O maşină veche de aproape 100 de ani a fost adusă la RAR Timiş, în vederea înregistrării. Iată cum arată. 

"Un autovehicul care se apropie de centenar, la RAR Timiș. Fabricat în anul 1925 în Michigan (SUA), acest Buick Master Six a fost adus din Belgia și supus unor reparații de ordin tehnic de noul proprietar. Autovehiculul are un motor pe benzină în șase cilindri și urmează să fie înmatriculat în România", au scris cei de la RAR pe Facebook. 

Maşină cu pedalele schimbate la RAR 

Inspectorii de la Registrul Auto Român au avut parte de o maşină inedită, cu pedalele inversate. 

"În acest mod a fost adus la RAR Caraș-Severin un autovehicul cu cutie automată, fabricat în anul 2006. Mașina provenea dintr-o țară europeană, dar inversarea pedalei de accelerație cu cea de frână a fost făcută de noul proprietar înainte de a solicita CIV.

În urma verificărilor, autoturismul a fost respins, iar Registrul Auto Român nu a eliberat cartea de identitate a autovehiculului, din cauza neconformitățiilor comenzilor conducătorului auto", transmite RAR pe Facebook. 

La RAR se mai intră doar cu certificatul verde 

”INFORMARE IMPORTANTĂ!

Potrivit noilor decizii ale Comitetului Național Pentru Situații de Urgentă, care intră în vigoare începând de luni 25 octombrie 2021, în instituțiile statului accesul persoanelor este condiționat!

Stimați clienți, prin urmare, vă aducem la cunoștință că accesul în sediile și reprezentanțele RAR din întreaga țară va fi permis, timp de 30 de zile, DOAR în baza certificatului verde care atestă fie vaccinarea, fie testarea de tip RT-PCR sau antigen cu rezultat negativ, fie trecerea prin boală în ultimele 180 de zile.

Ne prezentăm scuzele pentru inconveniente și vă stăm la dispoziție atât telefonic cât și on-line pentru orice problemă care privește activitatea cu clienții a Registrului Auto Român”, a transmis Registrul Auto Român (RAR).

RAR, colaborare cu ANAF

Registrul Auto Român (RAR) va transmite la ANAF datele celor care importă mașini second hand.

Guvernul si-a propus sã elimine fraudele la importurile de mașini second hand si dã o lovitură samsarilor. Mai exact, potrivit unei ordonanțe de urgentă intrate în vigoare, Registrul Auto Român (RAR) va transmite la ANAF datele celor care importă mașini second hand, pentru a preveni astfel evaziunea fiscală din acest sector.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel