Data publicării:

Mașina scriitorului rus Prilepin a fost aruncată în aer la Nijni Novgorod

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Zahar Prilepin este copreşedinte al Partidului Rusia Justă - Pentru Adevăr.

Persoane necunoscute au aruncat în aer maşina scriitorului Zahar Prilepin, la Nijni Novgorod, acesta a supravieţuit, dar a fost rănit, a relatat pentru TASS sâmbătă serviciile de urgenţă, conform Rador.

"Maşina scriitorului Zahar Prilepin a fost aruncată în aer la Nijni Novgorod. El a supravieţuit, dar a fost rănit, este conştient", a specificat sursa. Potrivit unor date preliminare, dedesubtul maşinii a fost plasat un dispozitiv exploziv. Serviciul de presă al scriitorului a spus că Prilepin este bine.

"Ce s-a întâmplat exact nu a fost stabilit în momentul de faţă. Zahar Prilepin este ok", a mai spus sursa. Forţele de ordine ruse au precizat că şoferul lui Prilepin a murit, în urma incidentului.

Șoferul a murit

 

"În urma exploziei, şoferul lui Prilepin a murit, iar scriitorul a fost rănit. Nu s-au înregistrat alte victime", a spus sursa. Ulterior, Serviciul de presă al Direcţiei Generale a Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei pentru regiune a confirmat informaţia, potrivit căreia şoferul lui Prilepin a murit, în urma exploziei maşinii, iar scriitorul a fost rănit.

Serviciul de presă a adăugat că poliţia stabileşte toate împrejurările incidentului. Se iau măsuri pentru identificarea şi reţinerea persoanelor implicate în comiterea infracţiunii, au adăugat forţele de ordine.

Anchetatorii şi criminaliştii din cadrul Comitetului de investigaţii al Parchetului Rusiei pentru regiunea Nijni Novgorod s-au deplasat la locul incidentului, a informat Serviciul de presă al Procuraturii Federaţiei Ruse.(Agenţia de presă TASS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel