Data actualizării:
Data publicării:

Mașină înghițită de un crater, în fața unei grădinițe din Sectorul 6. Mama și copilul de doar 5 ani erau în autoturism când asfaltul s-a surpat

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Captură video: mașină căzută în craterul format după surparea unei străzi din Sectorul 6 al Capitalei
Captură video: mașină căzută în craterul format după surparea unei străzi din Sectorul 6 al Capitalei

Maşina unei femei a căzut într-o groapă formată prin prăbuşirea asfaltului, în fața unei grădinițe. În mașină se afla inclusiv fetița de 5 ani, care urma să intre în grădiniță. 

UPDATE:

”Dezmințim informația că surparea s-a petrecut în curtea unei instituții de învățământ. Incidentul a avut loc pe calea de acces din Strada Regiei nr. 2, care este teren privat și se află în proprietatea unei societăți. Înainte de ‘89, aici a funcționat Fabrica de Țigarete.

Terenul s-a surpat deasupra unei conducte de utilități, unde au avut loc lucrări de-a lungul timpului, din cauza greutății cumulate a mașinii parcate și a autoutilitarei, care aparține unei firme de salubrizare, oprite pentru a ridica gunoiul.

Primăria Sectorului 6 nu are și nu a avut lucrări în zonă. Rețelele de utilități sunt administrate de către Primăria Municipiului București” anunță Primăria Sectorului 6. 

 

Citește și - Șoferii care devin un real pericol în trafic. În România avem peste 200.000. Momentul în care ar fi cazul să renunțe la condus

Totul s-a întâmplat după ce o autoutilitară de salubrizare a ajuns lângă mașină. În acel moment, strada s-a surpat, iar autoturismul mamei a fost înghițit de groapa formată. Inclusiv mașina de gunoi s-a înclinat spre craterul format. Persoanele din mașină au fost la un pas de o tragedie uriașă, dacă ne uităm cum s-a oprit, din înclinare, mașina de gunoi. S-au ales, din fericire, doar cu o sperietură și zgârieturi. 

"Din primele verificări a reieşit faptul că maşina se afla staţionată, iar în momentul în care ar fi trecut o autoutilitară de salubrizare asfaltul ar fi cedat. Menţionăm faptul că proprietarul maşinii, o femeie în vârstă de 43 de ani şi copilul acesteia, în vârstă de 5 ani, se aflau lângă autovehicul în momentul producerii incidentului", a transmis Poliția Capitalei, deși această precizare este contrară celei de la fața locului. 

Au intervenit echipajele ISU

La faţa locului au sosit şi echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, reprezentanţi ai Serviciului Disciplină în Construcţii Sector 6, dar şi reprezentanţi ai Primăriei Sectorului 6 şi un echipaj SMURD, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale.

"Astăzi, în jurul orei 8,30, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 20 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un autoturism ar fi căzut într-o groapă formată în urma surpării asfaltului, în curtea unei unităţi de învăţământ din Sectorul 6", se arată într-un comunicat al DGPMB.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţia 20 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel