Maşină a Poştei Române, prădată de hoţi în Constanţa. Au furat un singur lucru
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă Foto: Facebook Compania Națională Poșta Română
Sursă Foto: Facebook Compania Națională Poșta Română
O mașină a Poștei Române a fost atacată de hoți în Constanța.

O mașină a Poștei Române care se afla parcată în fața Gării Constanța a fost prădată de hoți, scrie ProTv.ro. Hoții au furat un singur lucru. Este vorba despre un catalizator, o piesă care se vinde pe piaţa neagră cu cel puţin 500 de euro.

„În această dimineaţă poliţiştii din cadrul Secţiei 5 de Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul ca persoane necunoscute ar fi sustras o piesă componentă de la o autoutilitară care se afla parcată pe raza municipiului Constanța. Aş vrea să precizez faptul că în urmă cu o săptămână, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul municipiului Constanța au identificat 3 persoane bănuite de comiterea unor astfel de fapte.”, a precizat Cristina Vasile, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Ar putea fi vorba despre o rețea

Oamenii legii cred că au de a face cu o reţea, pentru că nu este singurul furt de acest gen și anunță că în tot municipiul Constanța vor fi organizate, zilnic, razii nocturne în toate cartierele din oraş.

„În fiecare catalizator poţi găsi de la 2 la 10 gr de platină şi de aceea sunt foarte căutate, plus preţul foarte mare pe care îl au, între 50 şi 500€ , depinde de anul de fabricaţie. După 2015 încoace au început să pună cât mai puţină platină în catalizatoare de aia se fură la maşini puţin mai vechi. ”, a explicat Nicușor Grăjdan, specialist auto.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel