Masca nazală îi poartă noroc lui Baiaram: „De când o port am marcat două goluri cu capul”
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Jucătorul echipei Universitatea Craiova, Ştefan Baiaram, și-a arătat voința și determinarea în ciuda unei accidentări nefericite suferite la începutul lunii martie. 

Baiaram a suferit o fractură la nivelul piramidei nazale în urma unui duel cu rapidistul Alexandru Albu. Cu toate acestea, mijlocașul Craiovei și-a continuat parcursul fotbalistic, revenind în teren cu o mască de protecție, în timpul meciurilor și antrenamentelor.

După intervenția chirurgicală, Baiaram a fost nevoit să poarte o mască specială pentru protejarea nasului. Despre această nouă realitate, Baiaram a declarat: "Masca este din carbon, mă protejează, dar sper să nu o ţin foarte mult. Până m-am obişnuit cu masca mi-a luat timp, trebuia să mă orientez. Trebuie să o port la antrenamente şi meciuri pe o perioadă nedeterminată."

Cu toate acestea, accidentarea nu l-a împiedicat pe Baiaram să continue să contribuie la echipa sa. Ba chiar, el a reușit să marcheze două goluri cu capul de când poartă masca, demonstrându-și astfel determinarea și concentrarea în teren.

În ciuda dificultăților întâmpinate, Baiaram a primit o convocare la naționala de tineret pentru meciul cu Armenia, din grupa E de calificare la Campionatul European din 2025. Cu o abordare pozitivă și determinată, el și-a exprimat speranța de a contribui și la echipa națională: "Mereu când primesc convocare la naţională, mă gândesc să nu ratez, pentru că am avut numeroase ghinioane. Am dat două goluri cu capul de când port masca, poate mă ajută să-mi dau drumul la joc."

Referindu-se la grupa din care face parte echipa națională U21 a României, Baiaram a recunoscut că este o competiție dificilă, dar a subliniat determinarea echipei de a obține rezultate pozitive: "Este o grupă dificilă, dar sper să câştigăm în continuare. Avem un grup frumos, suntem uniţi, ne cunoaştem bine, acesta este atuul nostru."

În acest moment, echipa națională U21 a României se află pe locul doi în grupa E, la un punct distanţă de liderul Elveţia. Cu încă cinci meciuri de disputat în acest an, Baiaram și colegii săi sunt hotărâți să se califice la Campionatul European și să reprezinte cu mândrie culorile naționale pe terenul de fotbal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel