Data actualizării:
Data publicării:

Măruță: Mi s-a părut foarte fain ce a făcut Ciolacu / Maticiuc: Îi sunt îndatorat - video

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Premierul Marcel Ciolacu a fost alături de Codin Maticiuc și BRomania la lansarea trailerului „Miami Bici 2”: „Welcome to Buzău!”

Codin Maticiuc a spus că în Miami Bici 2 este foarte mult despre Buzău. În acest context, s-a bucurat că Marcel Ciolacu, președintele PSD, care este din Buzău, a venit la la lansarea trailerului. 

„În filmul Miami Bici 2 este foarte mult despre Buzău. Noi dezvăluim acolo că suntem din Buzău. Nu avem un motiv anume pentru care am ales Buzăul. Buzăul este la limita aceea dacă ești moldovean sau nu, dacă ești înainte sau după McDonald's. Este un oraș mic, nu este chiar sat. Când am scris scenariul, nu știam de unde va fi premierul României. Marcel Ciolacu a fost drăguț să vină să promoveze filmul”, a zis Codin Maticiuc la Cătălin Măruță în cadrul podcastului său.

Realizatorul emisiunii l-a întrebat pe Codin Maticiuc ce cadou i-a făcut Marcel Ciolacu de ziua lui.

„A purtat tricoul alb cu mesajul „Make Buzău Great Again”. Ce cadou trebuia să mai facă?”, a zis Codin Maticiuc.

„Mi s-a părut foarte fain că Marcel Ciolacu a venit și a purtat tricoul. Mi s-a părut o chestie foarte mișto”, a zis și Cătălin Măruță.

„Da, da, susține filmul românesc în general”, a subliniat Codin Maticiuc.

Recent, Marcel Ciolacu a fost la aniversarea lui Codin Maticiuc, mulți arătându-și surprinderea față de prietenia lor.

Dar cum a pornit această prietenie? În urmă cu un an, Marcel Ciolacu nici măcar nu avea numărul de telefon al lui Codin Maticiuc. Producătorul de film voia ca fundațiile care construiesc, renovează sau utilează spitale de stat să își poată recupera TVA-ul. Ce s-a întâmplat de la dorința lui și până astăzi?

„A trecut legea! Astăzi în plenul Parlamentului, la camera deputaților fundațiile care construiesc, renovează sau utileaza spitale de stat și-au câștigat dreptul să recupereze TVA-ul! Cum?! Da, cum ați auzit. Până acum plăteam taxe statului pentru privilegiul de a ajuta statul. Am crezut cu tărie ca pot schimba asta și am luptat așa cum voi lupta să schimb tot sistemul sanitar din România. Majoritatea ONG-urilor mi-au zis ca e imposibil și să renunț. Astăzi legea FACEM este trimisă spre promulgare la președintele țării!

Responsabili în ordine strict cronologica: 1 Dan Andronic care mi-a oferit un premiu al revistei Capital, o scenă și un microfon la care să-mi urlu păsul.

2 Marcel Ciolacu care a făcut rost de numărul meu a doua zi și mi-a spus că lucrurile nu vor rămâne așa.

3 Alfred Simonis care a preluat de la domnul Ciolacu tema și a stat cu mine sa înțeleagă problema și să găsească soluții pentru remediere.

4 Bogdan Huțucă, președintele comisiei de buget și finanțe care a dus muncă de lămurire pe fiecare punct al legii.

5 Ana Pandeli, nevastă-mea care acceptă că fac tot ce fac chiar în detrimentul timpului petrecut cu familia.

P. S. VICTORIE! Pentru toți ai mei, pentru clanul FACEM, d'aia donați la 8864 și 8845 cu textul FACEM. Ca să schimbăm ceva real!”, spunea Codin Maticiuc.

2. Ciolacu... (ciolacu-bromania-maticiuc_60424600.jpg)

Vedeți mai multe aici - https://www.dcnews.ro/acum-un-an-ciolacu-nici-nu-avea-numarul-de-telefon-al-lui-maticiuc-iar-astazi-petrec-impreuna-legatura-dintre-cei-doi-traiesc-o-minune-de-ceva-timp-abia-acum-pot-sa-va-vorbesc_933328.html

„Sunt îndatorat lui Marcel Ciolacu pentru că a schimbat o lege pe care am propus-o eu, aceasta cu TVA-ul”, a subliniat Codin Maticiuc.

Vedeți mai multe aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel