Data publicării:

Măruță, dat în judecată de un milionar. Vezi ce sumă îi cere drept daune

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp

Realizatorul Happy Hour, Cătălin Măruță, este amenințat tot mai des cu chemarea în judecată din cauza emisiunii pe care o realizează la PRO TV, ultima pe listă fiind Oana Zăvoranu. Totuși, zilele trecute, Măruță a ajuns la tribunal într-un proces în care un milionar îi cere 100.000 de euro pentru denigrarea imaginii, scrie wowbiz.ro.

Potrivit WoWbiz, Cătălin Măruțăa fost prezent la prima înfățișare într-un dosar în calitate de pârât în procesul pe care milionarul Cosmin Balcacean i l-a intentat. Milionarul a fost deranjat de   atitudinea lui Măruță în cazul divorțului său de sotie, eveniment dezbătut anul trecut, printre altele, și în emisiunea lui Măruță.

Milionarul îi cere lui Măruță   suma de 100.000 de euro drept daune, pentru denigrarea imaginii. "Luni am avut înfatișare, din partea domnului Măruță au venit trei avocați. Urmatoarea înfățișare va fi pe 2 septembrie. Clientul meu, domnul Balcacean, cere 100.000 de euro daune pentru denigrarea imaginii. În emisiunea dânsului, domnul Măruță nu s-a mărginit să prezinte faptele, ba chiar a și emis judecăți de valoare, despre care noi credem că au prejudiciat imaginea clientului meu!", a declarat pentru WoWbiz avocatul Alexandru Morarescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel