Data publicării:

Mărturisiri BOMBĂ din spitalul groazei din Ploiești. Ce spun pacienții

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
60178343
60178343

După ce medicul chirurg Dan Oprea a făcut câteva declarații șocante despre Spitalul Județean din Ploiești, ies la iveală și alte lucruri cumplite. 

În luna octombrie 2013, Petre Ionescu, un bătrân în vârstă de 73 de ani a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti pentru o colică biliară. Din cauza faptului că a avut parte de un tratament inuman și pentru că familia nu primea foarte multe informații cu privire la starea de sănătate a pacientului, rudele au apelat la o "pilă". Au ajuns astfel la secretarul de stat Raed Arafat care le-a obţinut o audienţă la conducerea spitalului.

Situație de neacceptat pentru familia pacientului

După ce bătrânul a fost mutat aproape forţat, într-un final, la Spitalul Militar Central, bărbatul a fost supus pentru a doua oară unei intervenții chirurgicale. Din păcate, s-a stins din viață din cauza complicaţiilor care au survenit şi a unei peritonite care nu a fost observată la Ploieşti.

Probabil că nimeni nu ar fi știut nimic despre acest caz dacă fiica pacientului Petre Ionescu, Alice Năstase Buciuta, redactorul şef al Revistei Tango, nu ar fi scris despre această tragedie.

 „Şi vom muri fericiţi, la adânci tinereţe“ a fost titlul articolul în care jurnalista a povestit cum părintele său a pierit din cauza unui sistem de sănătate care are mari probleme la momentul actual.

Anchetă la Spitalul Județean din Ploiești

În urma declarațiilor făcute de medicul chirurg Dan Oprea, fost demarată o anchetă la Spitalul Județean din Ploiești. Ministrul Sănătății a spus că această situație - dacă se va dovedi că este adevărată - este inadmisibilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel