Data actualizării:
Data publicării:

Mărturisirea sfâșietoare pe care Prințul William a făcut-o despre Prințul George, când camerele de filmat erau oprite

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află în articol ce a mărturisit Prințul William despre Prințul George, atunci când camerele de filmat erau oprite.

Prințul William și-a dezvăluit latura sensibilă în timpul unei conversații cu un youtuber, în spatele camderelor de filmat, discutând despre provocările de zi cu zi pe care le are în calitate de părinte. Jamie Spafford de la Sorted Foods a împărtășit un „moment special” și emoționant pe care l-a avut cu William departe de obiectivele camerelor de filmare. 

„Pentru mine, cel mai special moment a fost, de fapt, când eram în dubă cu el și camerele nu erau acolo pentru că plecaseră. I-am spus la un moment dat că "asta e fiica mea, aceasta este Evie, iar ea chiar spera că Prințul George ar putea fi cu tine astăzi". Ea știe că el vine cu tine uneori. El a spus: „Ahh”. S-a transformat în tată. În acea fracțiune de secundă, s-a transformat în tată și vorbea despre faptul că a fost o săptămână foarte încărcată și că Prințul George dădea examene, așa că era destul de stresat. Și uite așa, timp de cinci minute de conversație, nu am vorbit cu cel mai faimos om din lume, am vorbit cu un tată despre lucruri normale”, a povestit Jamie Spafford despre acea întâlnire specială, scrie Mirror.

VEZI ȘI: Regele Charles, iritat de Prințul William și Kate Middleton. Au făcut o gafă majoră într-una dintre cele mai importante zile pentru monarh

Prințul William și lupta lui pentru planetă

În 2023, Jamie Spafford a spus că a învățat despre „cât de pasionat este să ajute planeta” Prințul William și a fost „incredibil de inspirat” de acest lucru.

De altfeș, în luna martie, Prințul William a emis un avertisment urgent cu privire la schimbările climatice în timp ce participa la un eveniment din centrul Londrei pentru a promova Premiul Earthshot din acest an. Vorbind după ce Prințesa Kate și-a prezentat scuzele pentru editarea unei imagini lansate de Ziua Mamei, el a spus că suntem într-un „deceniu critic” pentru a pune planeta pe o cale „mai sănătoasă”.

VEZI ȘI: Porecla Prințesei Diana pentru Prințul William de care acesta nu mai poate scăpa. Are și Kate Middleton una, dar și Prințesa Charlotte și Prințul Louis

Și asta nu este tot, Prințul de Wales a evidențiat importanța „sprijinirii și dezvoltării” a cât mai multor „soluții” posibil și „de a le implementa în viteză”. William a mai spus, printre altele, că s-a gândit la modul în care ar dori să contribuie la „efortul colectiv global” în protejarea planetei și a decis că dorește să „mobilizeze puterea enormă a inovatorilor”.

VEZI ȘI: Kate Middleton, cu inima frântă după o ceartă cu Prințul William. "Nu suportă gândul că George suferă din cauza asta"

„De la întreprinderi, orașe și guverne; până la activiști, oameni de știință și inovatori, ideile și ambiția de a ne pune planeta pe o cale mai sănătoasă există deja”, a mai atunci spus Prințul William.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel