România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 06 aug, 09:54
Mărturii din infern, după explozia din Beirut: Am simțit că voi muri/Alarma suna ca de război/Brusc, mi-am pierdut auzul
Explozia din Beirut, care a ucis peste 100 de persoane și a rănit aproximativ 5.000, a lăsat urme adânci și pentru cei care au scăpat teferi. 

Jurnalistul Mohamed Najem a spus, pentru BBC: ”Eram la etajul 11 și geamul s-a spart. Am auzit două explozii mari, am crezut că clădirea se prăbușește. Am încercat să mă ascund. Îmi sângerează un pic piciorul, dar sunt bine totuși. Mi-au revenit în minte evenimentele din 2006 când Israelul a bombardat Libanul, lovind o zonă de lângă mine și am simțit că voi muri. Am avut același sentiment astăzi (n.r. 4 august).”

Laith Ballout își amintește că, în momentul în care a avut loc explozia, toată lumea s-a lăsat la sol, iar, când a deschis ochii, ”toate geamurile din mall erau sparte, era sânge pe jos, alarma suna ca de război”. 

Hadi Nasrallah era într-un taxi, când ”brusc, mi-am pierdut auzul, aparent eram prea aproape, așa că mi-am pierdut auzul pentru câteva secunde, am știut că se întâmplă ceva rău și, deodată, s-au spart toate geamurile”. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro