Mărturii cutremurătoare la priveghiul procurorului Flavius Chiș, din Arad, mort în Slovenia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mărturii cutremurătoare la priveghiul procurorului Flavius Chiș, din Arad, care a murit împreună cu întreaga familie în urmă cu câteva zile într-un cumplit accident rutier în Slovenia. 

Unul dintre pastori, apropiat al familiei, a făcut o mărturisire care le-a dat fior celor prezenți la priveghi, potrivit romaniatv.net. Acesta a povestit cum soția procurorului, Ioana, a avut o premoniție legată de moartea lor.

"A fost o duminică dimineața în care mă pregăteam să-mi încep slujba și a venit Ioana și mi-a spus:  «Am visat că am avut un accident de mașină. Am o singură dorință, dacă este să plecăm din lumea asta, vreau să plecăm toți împreună»".

Întreaga familia a fost așezată în sicrie în mijlocul bisericii: Flavius Chiș, care urma să își ia funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pe 15 iulie, soția sa, Ioana, fiul lor, Cezar, și mama femeii.

Tragedie: Un prim-procuror și familia sa, striviți de un tir pe autostradă, în Slovenia

Mașina în care ei se aflau a fost, la propriu, strivită de un tir, pe o autostradă în Slovenia, pe 13 iulie. Ei se întorceau din Italia unde sărbătorise nouă ani de căsnicie.

Șoferul care a produs tragedia nu a fost găsit încă. În Slovenia, peste 150 de oameni, autorități și voluntari, îl caută pe șoferul criminal care a provocat tragedia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel