Mărturia unei femei a cărei mamă a murit în spital din cauza COVID-19. "Nu țipați la mine, că nu eu am omorât-o!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O femeie a povestit calvarul prin care a trecut după ce mama ei s-a infectat cu COVID-19, iar după 12 zile a murit.

O femeie din Târgoviște a murit după ce s-a infectat cu COVID-19 în spital, scrie Observator News. Ea fusese dusă la spital de către fiica ei, dar a murit la 12 zile după ce a contractat virusul. Fiica femeii a povestit calvarul prin care a trecut atunci când a aflat că mama sa a fost răpusă de COVID-19.

"După ce a ieşit rezultatul COVID, a fost negativ, a stat internată o săptămână. După o săptămână, trebuia să merg să o iau acasă, dar m-au sunat şi mi-au spus să nu mai merg, pentru că a fost pusă într-un salon în care una dintre paciente era pozitivă COVID şi rămâne în continuare internată. Am tot sunat eu la spital, le-am spus că se simte foarte rău şi că îi rog să o testeze, mi s-a spus că procedura este că va fi testată la șapte zile de la intrarea în contact cu persoana pozitivă. Rezultatul a fost pozitiv evident.

Am insistat să mi-o păstreze la Târgovişte. Au dus-o pe secţia de ATI COVID din Târgoviște, trei zile a fost bine, a cincea zi a decedat. Unul dintre medicii de la secția de ATI COVID mi-a spus: nu țipați la mine pentru că nu eu am omorât femeia asta. Atât de mulți copii care își pierdeau părinții și erau singuri prin spital. Aleargă să-și ia părinții acasă, dar nu așa cum ar trebui, așa cum am luat-o și eu pe mama mea. Eu mamei ii spuneam că o iau și o duc în vacanță când iese din spital.", a povestit Mădălina, fiica femeii.

Conducerea Spitalului de Urgenţă Târgovişte spune că astfel de cazuri sunt des întâlnite. Unii pacienţi care la primul test sunt negativi, se pozitivează în spital şi infectează mai departe alți pacienţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel