Mărturia tatălui Andreei, studenta la Medicină din Timișoara, ucisă de iubitul ei: Eram sigur că ceva e în neregulă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Vezi în articol mărturia tatălui Andreei, studenta la Medicină din Timișoara, ucisă de iubitul ei. 

Au apărut mărturii cutremurătoare în cazul studentei la Medicină din Timișoara care a fost ucisă de iubitul ei, și el student la medicină, în anul trei. Potrivit tatălui fetei, cel mai probabil tânărul a dezvoltat o obsesie pentru fiica lui și că nu a putut suporta gândul că nu vor mai fi împreună. În plus, tatăl studentei spune că a presimțit că ceva rău s-a întâmplat în momentul în care fata nu i-a mai răspuns la telefon.

"La ora 11 am vorbit cu ea, mi-a spus că a terminat orele, că își face bagajul și vine acasă. Mi-a spus că îmi trimite mesaj când se urcă în microbuz, la ora 12 era microbuzul să plece. Nu mi-a mai trimis niciun mesaj, am mai întrebat-o pe unde e, ce face și nu mi-a răspuns. Am sunat-o, nu a răspuns. Eram sigur că ceva e în neregulă pentru că mă anunța mereu ce face. Am luat mașina și am plecat spre Timișoara", a declarat tatăl fetei pentru Antena 3 CNN.

Întrebat despre iubitul fetei, care dezvoltase o obsesie pentru ea, bărbatul a spus: "Probabil. Am înțeles că el voia și ea a zis că îi va spune că nu vrea să aibă o relație".

Tatăl Andreei: Orice pedeapsă ar lua, pe mine nu mă încălzește cu nimic

Întrebat dacă are vreun mesaj, tatăl Andreei a zis: "Pe Andreea nu o mai întorc, orice pedeapsă ar lua, pe mine nu mă încălzește cu nimic", a mai spus bărbatul.

VEZI ȘI: Mirel, criminalul tinerei studente la Medicină, zgâriat pe față, a fost reținut. A povestit cum a ucis-o pe Andreea / video

Reamintim că totul s-a întâmplat în data de 22 martie 2024. Andreea i-ar fi spus tânărului că dorește să se despartă de el, iar acesta nu a vrut să-i accepte decizia, între cei doi iscându-se o ceartă. Studentul ar fi mers ulterior în bucătărie și ar luat un cuțit cu care a înjunghiat-o pe fată. După ce ar fi omorât-o, el ar fi încuiat camera, s-a spălat de sânge și a plecat în satul Pojejena din județul Caraș - Severin, unde a stat până când a fost identificat și găsit de polițiști. Potrivit raportului INML, Andreea ar fi încercat să se apere până în ultima clipă. Ea a fost găsită fără suflare de cele două colege de apartament. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel