Data publicării:

Mărturia artistului român care s-a întors din morți

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp

De-a lungul timpului, oameni de rând sau artiști au susținut că s-au întors din morți în urma unui infarct sau în urma unei boli severe.

Este și cazul lui cântărețului Marius Dragomir care a trecut printr-o astfel de experiență. S-a întâmplat în anul 2013 atunci când inima solistului a refuzat să mai bată. El susţine că sufletul său a fost atunci în altă dimensiune, de unde putea zări ce se întâmplă cu trupul lui bolnav.

"O astfel de experiență este proprie și nu poate fi descrisă foarte bine în cuvinte. În momentul în care am avut dedublarea, vedeam totul la 360 de grade în jurul meu. Am suferit un infarct. După aceea, m-am <<teleportat>> într-un loc aparte unde erau niște ființe care m-au condus spre a cunoaște anumite lucruri pe care nu le pot dezvălui. Au fost mai multe simboluri care mi-au trezit sentimentul de spiritualitate. Entitățile pe care le-am întâlnit mi-au spus că voi trece un nou prag spiritual, iar în următorii ani voi face multe lucruri bune în plan muzical.

Sunt foarte puțini cei cu care am vorbit despre acest lucru. Este prima dată când am vorbit la televizor. Am prezis cutremurul din '77 pe vremea când eram copil. Cu doi ani înainte să divorțez, am avut o presimțire, chiar dacă nu voiam să se întâmple acest lucru. De asemenea, am avut o viziune că voi face infarct la un moment dat", a spus Marius Dragomir la Romania TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel